To, o čem každý hráč sní, ale bojí se zeptat

0

Máte rádi kino? Nebo jste vášnivými hráči? Máte již konzoli a kladete si otázku, zda stojí za to investovat do příjimače a reproduktorového setu domácího kina? Nebo možná máte pouze televizor a rozhodujete se: konzoli nebo např. blu-ray přehrávač? Zdá se, že neexistuje způsob, jak to všechno sladit, ale pro něco se rozhdonout musíte. A teď nastává otázka: musím se vzdát 3D zvuku nabízeného domácím kinem ve vašich oblíbených hrách? Nebo naopak: jak můžu přehrát své oblíbené filmy blu-ray/DVD bez správného přehrávače?

Představte si takovou situaci: jste fanouškem cyklistiky. Kdykoliv najdete volnou chvíli, uvolníte na dvou kolech nějaké ty endorfiny. A tak se po čase rozhodnete investovat do svého vybavení. Objeví se nový rám pro jízdní kola. Je skvělý, uhlíkový, lehký, velmi trvanlivý a navíc hezký!
Jen se rozplýváte! A jak se zlepšuje kvalita jízdy!
Nějaké finanční prostředky jste museli vynaložit, ale buďme upřímní – stálo to za to.

, To, o čem každý hráč sní, ale bojí se zeptat, Denon Store

A v tom okamžiku se začne dostávat do vaší hlavy myšlenka: k tomuto rámu se dokonale hodí špičkové pláště naplněné pěnou, díky čemuž se každý těžký terén stane lépe sjízdný. Šetříte na splnění snu a nakonec se podaří. Vše smontujete dohromady a je to fenomenální. Další velmi dobré rozhodnutí.
A tak nějaký ten čas jezdíte, hrdí na váš stroj, ale někde se postupně začne rodit pocit, že pořád něco chybí, ale stále nevíte, co to je…

Ano, je to tak – do vaší dynamické a různorodé jízdy by se hodila skvělá přehazovačka.;)

Teď se vrátíme do reality: kupujete herní konzoli. Dali jste ji do obývacího pokoje k obyčejné televizi. Je to super, říkáte si. Ideální pro trávení času, když jste sami nebo s přáteli. Můžete hrát hry, sledovat filmy a to vše díky tomuto chytrému zařízení. Po nějaké době investujete do větší televize. 8K rozlišení, syté barvy, smart TV, vestavěné reproduktory.

Hrajete, sledujete a vše se zdá super. Jaká kvalita obrazu! A ta multifunkčnost!
Co tedy vašemu opravdovému centru domácí zábavy ještě chybí?
Zvuk! A to ten nejlepší. A teprve v ten moment začnete přemýšlet o vybudování domácího kina.

, To, o čem každý hráč sní, ale bojí se zeptat, Denon Store

A teď je váš obrázek úplný. Jen si to představte. Hrajete závodní hru a máte pocit, že jste uvnitř jednoho z aut. Zapnete film a okamžitě se přesunete rovnou do děje. Díky domácímu kinu připojenému k vaší dřívější výbavě zjistíte, co se za obrazem celou tu dobu skrývalo. A právě teď začíná skutečná zábava. Hrajete hru. Ozývá se levý zadní reproduktor – někdo se brzy před vás dostane, je čas sešlápnout plyn. Náraz, třesení obrazu a pocit, že střepy jsou reálné – jako kdyby se karambol skutečně stal.

A v ten moment si budete jisti, že to byla další dobrá volba.