Jaký vybrat CD přehrávač?

0

CD přehrávač je jedno z nejdůležitějších zařízení v audio systému. Pokud chcete přehrávat hudbu z vaší sbírky CD disků, měli byste popřemýšlet, co budete od vašeho přehrávače vyžadovat. Jaké další funkce a možnosti může nabízet? Denon Store testuje CD přehrávače a pomáhá s jejich výběrem. Zveme vás ke čtení!

Díky univerzálnosti a kvalitě, kterou kompaktní disky nabízejí, se staly ikonou a nejběžnějším fyzickým nosičem hudby. Při výběru CD přehrávače byste měli zvážit, kterým směrem zvuku se chcete vydat a o jaké další funkce máte zájem. Níže se pokusíme představit několik návrhů, které při hledání CD přehrávače rozhodně stojí za pozornost.

CD přehrávač – Marantz CD6007

Jaký vybrat CD přehrávač?, Denon Store

Jeden z nejlepších CD přehrávačů v ekonomické třídě. Navazuje na velice úspěšný model CD6006, který posbíral četná ocenění, např. „EISA BEST PRODUCT“ nebo „WHAT HI-FI?“. CD přehrávač CD6007 je vybaven prvotřídním digitálně analogovým převodníkem AK4490, díky kterému zůstane signál dodávaný prostřednictvím analogu v nejvyšší možné kvalitě. Patentovaná technologie HDAM SA2 navíc zajistí minimální úroveň šumu a umožňuje udržovat vynikající kvalitu zvuku i při vysoké výstupní úrovni.

CD6007 je vybaven speciálně navrženým sluchátkovým zesilovačem s možností regulace zisku, který zajistí vysokou kvalitu zvuku i u sluchátek s vyšší impedancí. USB port podporující formáty WAV, MP3, AAC, WMA rozšíří možnosti přehrávání vaší oblíbené hudby z jiných médií než z CD. Při poslechu hudby z přehrávače není pochyb o tom, že pochází z dílny značky Marantz. Zvuk není uměle nijak vylepšován ani nijak korigován. Přenáší signál tak čistě, jak jen to je možné, díky čemuž přesně uslyšíte to, co umělec zamýšlel. Marantz CD6007 je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní CD přehrávač za rozumnou cenu.

Denon DCD-800NE

Jaký vybrat CD přehrávač?, Denon Store

Pro fanoušky dobrého zvuku hledající CD přehrávač ekonomické třídy může být zajímavým řešením zařízení navržené společností Denon. DCD-800NE je CD přehrávač, který byl vyroben s velkou přesností a důrazem na každý detail, aby se přehrávání hudby z vašich disků stalo čistým potěšením. Pokročilá technologie Denon Advanced AL32 Processing Plus nám umožní zlepšit rozlišení našich disků až do 32 bitů, což nám umožní vychutnat si větší dynamiku našich skladeb.

Přečtěte si také: “Stereo systémy v době streamingu

Integrovaný port USB vám umožní přehrávat hudební soubory vysoké kvality z velkokapacitní paměti, což nepochybně zvyšuje funkčnost DCD-800NE. Při poslechu vám Denon přináší dynamický signál se všemi detaily. Zvuk je díky AL32 neuvěřitelně realistický a prezentuje každý zvuk na odpovídající úrovni hlasitosti. Díky tomu utvoří všechny detaily, které se v písních objevují, krásný celek s hlavními tématy písně.

CD přehrávač Marantz ND8006

Jaký vybrat CD přehrávač?, Denon Store

Marantz ND8006 je univerzálnější zdroj zvuku. Kombinuje přehrávání disků CD, USB, USB-DAC, řadu digitálních vstupů i streamování skladeb ze síťových jednotek nebo streamovacích portálů. Množství funkcí však neovlivnilo kvalitu tohoto zařízení. Na rozdíl od mnoha zařízení, jejichž cílem je být co nejvíce funkční, Marantz nezapomíná na kvalitu.

Zvuk zůstává v popředí a v souladu s myšlenkou společnosti je přirozený a plně odráží vizi umělce. Vnitřek ND8006 je plný špičkových technologií:

– modul HDAM snižující šum a zvyšující přesnost zvuku;

– technologie Marantz Musical Digital Filtering zvyšuje kvalitu čteného signálu;

To je jen špička ledovce toho, co vše vám Marantz ve svém CD přehrávači nabízí. ND8006 můžeme označit za „komplexní přehrávač digitálních zdrojů hudby“. Vaši kolekci CD můžete snadno rozšířit o digitálními soubory, které vám umožní poslouchat hudbu bez jakýchkoli omezení.

Denon DCD-1600NE

Jaký vybrat CD přehrávač?, Denon Store

Skutečný zážitek pro milovníky CD, kteří chtějí nejvyšší kvalitu zvuku bez kompromisů. Technologie Advanced AL32 Processing spolu s nejkvalitnějším digitálně-analogovým převodníkem vám poskytne dynamický zvuk plný detailů a prostoru, který vás zavede do jiné dimenze poslechu hudby. DCD-1600NE také umožňuje čtení disků SACD. To vám umožní přehrávat disky ještě vyšší kvality, díky nimž bude přehrávač schopen plně ukázat své schopnosti čtení disků.

Toto zařízení se zaměřuje pouze na čtení CD a SACD. Není zde místo pro jiné zdroje, které by mohly ovlivnit šum nebo jiné nedokonalosti. Denon DCD-1600NE přinese to nejlepší z vašich disků a umožní vám poslouchat vaše oblíbené písničky v nesrovnatelné kvalitě.

Jaký vybrat CD přehrávač?, Denon Store

Závěrem lze říci, že očekávání od CD přehrávače jsou velice individuální. Představil jsme vám čtyři CD přehrávače, které přistupují k tématu CD různými způsoby. Jediným společným atributem těchto zvukových zařízení je kvalita. Pevně ​​věříme, že v naší nabídce najdete CD přehrávač, který nejlépe splní vaše očekávání. Neváhejte nás kontaktovat, naši odborníci vám rádi představí všechny podrobnosti a umožní vám vybrat ideální řešení.