Denon Home – nejnovější aktualizace bezdrátových reproduktorů

0

Nejnovější aktualizace bezdrátových reproduktorů Denon Home přináší funkce Alexa a 5.1kanálový prostorový zvuk.

  • Aktualizace firmwaru U26 přidává všem reproduktorům Denon Home hlasové ovládání Amazon Alexa;
  • Možnost kombinovat reproduktory Denon Home s Denon Home Sound Bar 550 a vytvořit bezdrátový 5.1 prostorový systém;
  • Vylepšená odezva basů v Denon Home Sound Bar.

Eindhoven, 30. září 2021 – Denon®, přední světový výrobce prémiových komponentů pro domácí zábavu a osobních audio produktů od roku 1910, vydal bezplatnou aktualizaci systémového firmwaru pro svou prémiovou řadu bezdrátových reproduktorů a soundbaru – Denon Home [1]. Nejnovější aktualizace přidává do celé řady funkci hlasového ovládání Alexa [2] a umožňuje vám vytvořit bezdrátový prostorový systém 5.1 pro Denon Home Sound Bar 550. Noví majitelé soundbarů nyní mohou spárovat Denon Home 150, 250 nebo 350 (přečtěte si recenzi těchto reproduktorů) jako efektové bezdrátové zadní reproduktory pro plně pohlcující prostorový zvuk. Kromě toho Denon Home Sound Bar 550 získal zvýšení výkonu DSP, což má za následek lepší basové vlastnosti. Kromě mnoha vymožeností pro majitele produktů řady Denon Home budou majitelé všech komponent vestavěného ekosystému HEOS těžit z aktualizovaného, ​​nového vzhledu aplikace HEOS.

Denon Home – nejnovější aktualizace bezdrátových reproduktorů, Denon Store

Alexa, jak dobře, že jsi …

Kompletní řada prémiových bezdrátových reproduktorů Denon Home – Denon Home 150, 250, 350 a Denon Home Sound Bar 550 – nyní nabízí vestavěnou funkci Alexa. Uživatelé již k používání digitálního asistenta nepotřebují samostatné zařízení s podporou Alexa.

Jak zapnout Alexu?

Chcete-li používat hlasové ovládání u produktů Denon Home, musíte nejprve zapnout vestavěné mikrofony v aplikaci HEOS. Poté propojte reproduktor s vaším účtem Alexa. Zda je mikrofon aktivní, můžete zkontrolovat pomocí přední světelné lišty, která byla dříve neaktivní. Po povolení této funkce můžete Alexu požádat o přehrávání hudby, poslech zpráv, kontrolu předpovědi počasí a ovládání chytrých domácích zařízení. Pro úplné soukromí zůstanou mikrofony na reproduktorech Denon Home vypnuté a nebudou napájeny, pokud se rozhodnete Alexu nepoužívat.

Dvě nová dotyková tlačítka

Kromě toho jsou nově na horním panelu reproduktorů Denon Home aktivována dvě dotyková tlačítka pro ovládání Alexa dvěma různými způsoby. Jedno tlačítko ztlumí mikrofon, druhé umožní majitelům přepnout Alexu do režimu aktivního poslechu. Když je Alexa nastavena na aktivní poslech, můžete vyslovit svůj hlasový příkaz, aniž byste museli používat slovo „Alexa“. Při ztlumení přední světelná lišta na okamžik zčervená, což znamená, že byl ztlumen mikrofon. Navíc dotykové tlačítko zůstane červené, dokud nezapnete mikrofon.

Denon Home – nejnovější aktualizace bezdrátových reproduktorů, Denon Store

Denon Home Sound Bar 550 – Bezdrátový prostorový zvuk 5.1

Abyste mohli maximálně využít Denon Home Sound Bar 550 a podporu 3D zvukových formátů Dolby Atmos a DTS: X, můžete nyní bezdrátově připojit k Denon Home Sound Bar 550 dvojici reproduktorů Denon Home jako prostorové zadní kanály a vytvořit tak skutečně pohlcující zážitek z domácího kina. Pro větší místnosti a ještě působivější můžete spárovat také subwoofer Denon DSW-1H a vytvořit tak kompletní prostorovou konfiguraci 5.1.

Bez ohledu na to, kterou možnost zvolíte, filtrování signálu se provádí automaticky, aby byl zajištěn nejlepší možný zvuk přesměrováním nižších frekvencí do subwooferu, což umožňuje soundbaru soustředit se na větší čistotu a přesnost. Jakékoli z těchto nastavení vytvoříte během několika sekund pomocí aplikace HEOS.

Vylepšená charakteristika basu

Zkušení akustičtí inženýři společnosti Denon provedli vylepšení výkonu stávajících produktů pomocí pokročilé technologie DSP. Díky této aktualizaci firmwaru nabízí Denon Home Sound Bar 550 přesnější, rychlejší a lépe ovládané basy pro hudbu i filmy.

Denon Home – nejnovější aktualizace bezdrátových reproduktorů, Denon Store

Aktualizovaná aplikace HEOS

Aplikace HEOS dostala nový vzhled. Noví uživatelé i majitelé starších produktů HEOS budou těžit z nového uživatelského rozhraní. To usnadňuje navigaci a ovládání vašeho domácího hudebního systému.

Aktualizace systémového firmwaru Denon Home U26 je nyní k dispozici většině uživatelů Denon Home na celém světě. [3]

________________________________________________________________________

[1] Řada Denon Home obsahuje tři špičkové bezdrátové reproduktory typu all-in-one (Denon Home 150, 250 a 350) a soundbar (Denon Home Sound Bar 550).

[2] Aktuálně je k dispozici ve vybraných zemích: USA, Kanada, Mexiko, Spojené království, Německo, Rakousko, Francie, Itálie, Španělsko, Indie, Japonsko, Austrálie, Nový Zéland, Nizozemsko, Kolumbie.

[3] Majitelé Denon Home, kteří ve svém systému stále používají produkty HEOS první generace (HS1), budou mít přístup k aktualizacím firmwaru produktu později. Stále si však mohou stáhnout a používat novou aplikaci HEOS. To platí pro všechny výrobky značky HEOS vyrobené před rokem 2017.