Focal Bathys – Hi-Fi bezdrátová sluchátka

0

Než si pomyslíte, že se jedná o další text o bezdrátových sluchátkách, kterých je na trhu dostatek, dovolte, abychom vás upozornili na jeden fakt. Během chvilky blíže poznáte sluchátka, která se od konkurence odlišují velmi důležitým faktem. Hi-Fi zvukem. Seznamte se s novými sluchátky Focal Bathys.

Nový standard

Francouzská značka Focal uvedla na audio trh nejen nový produkt v podobě bezdrátových sluchátek. Vytvořila také nový standard, o který se budou ostatní výrobci snažit. Práce na sluchátkách Bathys trvaly 3 roky. Výsledkem jsou první bezdrátová sluchátka značky s Hi-Fi zvukem.

Focal Bathys – Hi-Fi bezdrátová sluchátka, Denon Store

Zvuk Focal Bathys

Použité měniče znáte z jiných špičkových a vlajkových sluchátek této značky. Pokud jste někdy hledali informace o nejlepších sluchátkách na světě, neuniknou vám jména jako Utopia, Stellia nebo Clear. Tato oceněná sluchátka přenesla svou DNA do nových Bathys. Proto s velkou radostí uvádíme – jedná se o nejlépe znějící bezdrátová sluchátka, která jsme měli v rukou a která jsme mohli poslouchat a věřte, že jich nebylo málo.

Dokonalá dynamika, působivá pozornost k detailům přehrávané hudby, dokonale vyvážený zvuk – to je to, co dostanete od Focal Bathys.

Technologie

Sluchátka podporují standard Bluetooth 5.1 s multipoint technologií, která k nim umožňuje připojit dva zdroje zvuku. Podporují také kodeky, které vám poskytnou nejvyšší kvalitu. AAC (aktuálně nejvyšší kodek pro zařízení Apple), aptX a aptX Adaptive, zajišťující vynikající frekvenční odezvu a stabilitu signálu.

Focal Bathys jsou vybaveny také aktivní režimy potlačení hluku. Jsou dva – režim Focus, který vám umožní soustředit se při práci doma nebo v kanceláři, a režim Silent, který byl speciálně připraven pro hlučnější prostředí, jako jsou vlaky nebo letadla. Tato sluchátka mají také transparentní režim, ve kterém se snadno domluvíte s lidmi vedle vás, samozřejmě bez sundavání sluchátek.

Režim USB-DAC

Focal Bathys – Hi-Fi bezdrátová sluchátka, Denon StoreŽe jde především o Hi-Fi sluchátka, dokazuje ještě jedna věc. Jedná se o režim USB-DAC, díky kterému zažijete nejvyšší kvalitu zvuku. Jak to funguje? Sluchátka připojíte přes přiložený USB-C kabel k notebooku nebo telefonu. V nich ukrytý vyhrazený digitálně-analogový převodník a zesilovač zajistí, že se k vašim uším dostane nekomprimovaný zvuk s 24 bity a frekvencí 192 kHz. Tento režim vám poskytne nezkreslený, hudební a detailní zvuk bez jakýchkoliv vad.

Baterie ve Focal Bathys

Pokud stále ještě váháte, tak jen doplníme, že baterie v režimu ANC vydrží až 30 hodin, 35 hodin s připojeným 3,5mm Jack kabelem a v režimu USB-DAC vám poskytnou ten nejlepší zvuk po dobu více než 40 hodin. Jsou kompatibilní s rychlým nabíjením, takže 15 minut nabíjení vám umožní přehrávat hudbu po dobu 5 hodin.

Ještě něco?

Začneme tím, že sluchátka jsou prostě nádherná. Skvělé materiály použité při jejich výrobě naznačují, že se jedná o prémiový produkt. Přírodní kůže, mikrovlákno, hořčík a hliník vytvářejí pocit odolnosti a jedinečnosti. Na bocích sluchátek najdete také svítící logo, které můžete vypnout. Jak?

Pomocí dedikované aplikace, která kromě této možnosti nabízí přepínání mezi režimy ANC. Má také ekvalizér. Můžete použít předem připravené předvolby nebo si vytvořit svůj vlastní jedinečný zvukový profil.

V balení se sluchátky dostanete šikovné a elegantní pouzdro a dva kabely – 3,5mm jack a kabel USB-C-USB-C sloužíci ke spuštění režimu USB DAC. Oba jsou 1,2 metru dlouhé.

Shrnutí

Pamatujte, že když si vyberete Focal Bathys, získáte víc než jen bezdrátová sluchátka. Získáte produkt, který posune váš zážitek z poslechu na zcela novou úroveň. Úroveň, kterou jste přímo z bezdrátových sluchátek ještě nezažili.

Zvemeu vás do našeho showroomu Denon Store, kde se sami přesvědčíte, jak dobře znějí nová sluchátka Focal Bathys. Můžete si je také objednat online na salonydenon.cz.