Ponořte se do světa her se systémem domácího kina Denon

0

Mnoho lidí nerozumí, co tak silně přitahuje hráče ke konzolím. Je to fantazie budící představivost, která vám umožní proniknout do alternativního světa a na chvíli zažít jedinečná dobrodružství, přičemž se budete cítit jako někdo jiný. Nejnovější tituly na platformách PS4 a Xbox One nabízejí širokou škálu možností. Buďte součástí komanda, staňte se nejlepším basketbalovým hráčem NBA, střílejte krásné góly jako nejlepší fotbalisti, vyzkoušejte pocit porušení zákona a staňte se gangsterem nebo se klidně přesuňte na divoký západ. Umocněte zážitky vysoce kvalitními zařízeními Denon, která oživují zvuk a budete se cítit ještě více vtaženi do alternativní reality.

, Ponořte se do světa her se systémem domácího kina Denon, Denon Store

Zvukové a vizuální efekty se kombinují tak, že vytvářejí efekt přímé účasti ve světě videohry. První aspekt však bývá někdy opomíjen, pokud jde o zařízení, která ho přehrávají. V případě, že nepoužíváte herní sluchátka, např. při hraní RPG her, můžete získat skvělý zvukový zážitek pomocí vysoce kvalitního soundbaru. Díky soundbarům vyrobených podle vysokých standardů nastavených společností Denon – jako je například nový model DHT-S316 – získáte perfektní realistický zvukový zážitek z elegantního výrobku s nízkým profilem, který snadno umsítíte pod vaši obrazovku.

Vynikající kvalita v celém zvukovém spektru

Soundbar Denon DHT-S316 poskytuje vysokou kvalitu reprodukce zvuku z konstrukce vysoké pouhých 5,5 cm. Dvě dvojice středotónových měničů Dolby DTS, detailní vysokotónové měniče a bezdrátový subwoofer umožňují slyšet každý detail zvuku s dokonalou jasností. DHT-S316 využívá sofistikované algoritmy, které dodávají pocit prostorového zvuku – od výstřelů v popředí až po nejmenší detaily zvuku, které vás skutečně přivedou do virtuálního světa vašich her. Umístěte subwoofer kdekoli bez ohledu na velikost místnosti a získejte optimální úroveň basu.

Soundbar DHT-S316 zároveň nabízí průlomovou technologii Denon Dialogue Enhancer. Dialogy jsou zásadní pro videohry se složitými, komplikovaně postavenými příběhy, jako jsou Red Dead Redemption, Fallout nebo Uncharted. Každý dialog je důležitý, přičemž titulky mohou být ve hře příliš rušivé a mohou vyžadovat zvýšenou pozornost. Technologie Denon Dialogue Enhancer zvýrazňuje vokály a přitom zachovává úrovně zvukových efektů a hlasitosti hudby, takže řeč je mnohem srozumitelnější.

Optimální možnosti připojení a kompatibilita

Dnešní videohry jsou nejen realističtější než ty z předchozích let, ale představují často také skutečné multimediální zážitky. Připojte soundbar k televizoru přes jediný port HDMI nebo optický / digitální vstup. Po připojení dodaným kabelem může standardní dálkové ovládání televizoru převzít plnou kontrolu nad soundbarem DHT-S316 – ano, je to tak snadne… Milovníci analogových televizorů budou rovněž spokojeni, protože vstup 3,5 mm AUX zajišťuje kompatibilitu Denon DHT-S316 se staršími zařízeními. A když nehrajete hry ani nesledujete Netflix, můžete streamovat svou oblíbenou hudbu přes Bluetooth.

Chcete-li se odtrhnout od každodenního života a objevit nový virtuální svět, měli byste použít soundbar, který vám pomůže plně využít možnosti nabízené hrou. Bez ohledu na to, zda jste jedním z prvních zákazníků, kteří si objednávají vybrané tituly v předprodeji nebo fanouškem nejnovějších 2D her z Kickstarteru, soundbar DHT-S316 vždy nabízí nejlepší zvuk.