Marantz MODEL 40n – nová koncepce klasického integrovaného zesilovače

0

Marantz MODEL 40n nastavuje standard pro výjimečnou kvalitu zvuku. Zároveň poskytuje snadný přístup k obrovské digitální hudební knihovně. Model 40n díky svému jedinečnému designu osloví především nadšence, kteří ocení dokonalost v detailech a enormní výkon ve všech aspektech svého života.

Klasická přirozenost – stačí zapojit reproduktory

Marantz MODEL 40n poskytuje posluchačům úžasně bohatý a uspokojivý zvuk. Splní a pravděpodobně i předčí očekávání audiofilů. Neuvěřitelný výkon je nyní k dispozici v jednom zařízení, ke kterému lze připojit jakékoli reproduktory. Poslech hudby je extrémně snadný díky okamžitému přístupu ke streamovacím službám. Spotify, Amazon Music, Tidal, TuneIn a mnoho dalších. MODEL 40n také poskytuje přístup k osobním knihovnám souborů, podporuje PCM 192 kHz / 24 bit a DSD až do 5,6 MHz. Možnosti bezdrátového připojení zahrnují rovněž Apple AirPlay 2, Bluetooth a Wi-Fi s technologií HEOS Built-In®.

Marantz MODEL 40n – nová koncepce klasického integrovaného zesilovače, Denon Store

HDMI, Phono a další – pokročilá konektivita v zesilovači Marantz Model 40n

MODEL 40n nabízí kompletní sadu analogových a digitálních vstupů, včetně sekce Marantz Musical Phono EQ – gramofonového předzesilovače pro MM přenosky. Neobvykle pro produkty této kategorie je, že MODEL 40n je vybaven vstupem HDMI ARC (Audio Return Channel). Vyhrazený výstup pro subwoofer s ovládáním výhybky umožňuje uživatelům optimalizovat basy podle charakteristik poslechové místnosti. Všechny tyto možnosti si mohou nadšenci užít díky unikátnímu analogovému zesilovači Marantz. Poskytuje prostorný, dynamický zvuk s bezkonkurenční úrovní detailů a čistoty.

Marantz MODEL 40n – nová koncepce klasického integrovaného zesilovače, Denon Store

Streamování hromadně nebo odděleně – zvuk v celé domácnosti

MODEL 40n je navržen tak, aby fungoval jako hlavní hub pro jednu nebo více místností. Díky vestavěné technologii HEOS® si můžete vychutnat svou oblíbenou hudbu v jakékoli místnosti, a to pomocí bezdrátových řešení. Přehrávání zvuku v celé domácnosti nefunguje pouze se službami streamování hudby, ale můžete poslouchat rovněž hudbu z libovolného zařízení připojeného k zesilovači, včetně gramofonu. MODEL 40n je vybaven pokročilou technologií Wi-Fi a nabízí bezdrátové streamování zvuku přes Wi-Fi a Bluetooth. Ty zajišťují stabilní připojení i v městském prostředí s vysokou hustotou sítě. Pro intuitivní ovládání je součástí balení rovněž dálkový ovládač a nechybí ani spolupráce s hlasovými asistenty Siri, Alexa a Google.

Marantz MODEL 40n – nová koncepce klasického integrovaného zesilovače, Denon Store

Nová kvalita zesílení

Nově vyvinutá sekce zesilovače třídy A/B s výkonem 70 W na kanál (8 Ω) převyšuje výkon předchozích modelů. Větší výkonový transformátor, čtyři výstupní tranzistory na kanál, těžké měděné vinutí a velmi krátké signálové cesty snižují vnitřní impedanci a zajišťují vysokou účinnost, díky čemuž je MODEL 40n velmi dynamický a perfektní i pro reproduktory, které je obtížné kontrolovat.

Přesné inženýrství a ladění zvuku v Modelu 40n

V případě modelu MODEL 40n použili Marantz Sound Masters ty nejlepší komponenty pro maximalizaci výkonu. Tento model byl vybaven proprietárními moduly hyperdynamického zesilovače (HDAM). Poskytují ten nejmuzikálnější zvuk – od přesných basových pasáží až po hladké, vyvážené středy a výšky. Pomocí pečlivě vybraných komponentů a nejkratších možných signálových cest byl tento zesilovač navržen tak, aby zajistil nekompromisní požitek z poslechu.

Marantz MODEL 40n – nová koncepce klasického integrovaného zesilovače, Denon Store

Marantz Model 40n – cena a dostupnost

Zařízení bude k dispozici ve dvou barevných provedeních: Marantz Black a Silver Gold. Cena činí 69 990 Kč a prodej by měl být zahájen již během března 2022.

Tento zesilovač je zařízení pro pokročilé posluchače nejlepší kvality hudby. Je to zařízení určené pro lidi, kteří oceňují nade vše hloubku a přesnost zvuku. Také pro ty, kteří se nebojí pokročilých technologií. Téměř 70letá historie značky Marantz vždy stála v popředí jednoduché filozofie – přiblížit posluchači co nejvíce zvuk originální nahrávky. V tomto případě tomu není jinak.

Přejeme vám skvělý poslech!