Tipy na dárky do 20000 Kč

0

Vážení čtenáři, konec legrace – prosinec je již skoro ve své polovině a spolu s ním i opravdové nákupní šílenství. Takže pokud chceme ještě realtivně bez stresu vybrat dárek pro své blízké nebo pro sebe, je potřeba nyní jednat.;) Ježíšek z Denon Store přichází znovu se svými tipy! Tentokrát hledá perfektní reproduktory, pomáhá při budování domácího kina a také při tvorbě inteligentní domácnosti. Maximální částka, kterou tentokrát disponuje, je 20000 Kč.

, Tipy na dárky do 20000 Kč, Denon Store

Akce Black Friday je za námi. Výlohy prodejen jsou osvětleny tisíci světel, objevily se první ozdobené vánoční stromky a v domácnostech probíhají přípravy na Vánoce. Proto pokračujeme v hledání ideálního dárku a v posledním letošním dárkovém průvodci hledáme návrhy do rozpočtu 20000 Kč. Nikde není psáno, že to nemůže být třeba i pro nás!

Rozšíření domácího kina, dárek pro naše blízké nebo pro sebe?

1. Rozšíření systému domácího kina

V rámci daného rozpočtu se můžeme pokusit rozšířit systém domácího kina nebo jej aktualizovat o nový přijímač. Velmi zajímavou možnost představuje nejnovější model Denon – AVR-X2600H DAB. Kromě podpory nejdůležitějších moderních kodeků pro prostorový zvuk nabízí toto zařízení velmi kvalitní zvuk stereo. Nabízí rovněž i internetové funkce, jako např. multiroom, streamování a rádio DAB+.

2. Stereo systém

Pokud ale někdo, koho chceme obdarovat, je příznivcem stereo zařízení, nemůžeme nechat bez povšimnutí stereo přijímač Marantz. Model NR1200 nabízí legendární kvalitu zvuku stereo v kombinaci se všemi možnými „moderními“ funkcemi centra domácí zábavy. Jedná se mj. o streamování, hlasové ovládání prostřednictvím kompatibilních asistentů a připojení k internetu. Opomenuta nebyla ani tradice – nechybí totiž vstup Phono speciálně určený pro gramofony.

3. Minisystém stereo

No dobře, ale pokud někdo hledá univerzální zařízení s menšími rozměry? I zde přicházíme s návrhem, a to ve formě setu Marantz Melody s reproduktory Wilson Raptor3. Fenomenální kombinace sofistikovaného zvuku Marantz a malých dynamických Wilsonů může leckoho potěšit. Marantz Melody je mini audio systém, který spojuje elegantní design s dokonalým zvukem. Vybaven je CD přehrávačem, rádio tunerem a jedním analogovým a dvěma optickými vstupy pro připojení např. televizoru. Skutečný zážitek pro ty, kteří si cení minimalismu a nedělají kompromisy, pokud jde o kvalitu zvuku.

, Tipy na dárky do 20000 Kč, Denon Store

Inteligentní dům pro milovníky moderních řešení

1. Multiroom

V posledním průvodci jsme se zmínili o systému multiroom, který je spojen s řešeními inteligentní domácnocti. Dnes bychom chtěli představit další prvek takového systému – HEOS 7 HS2 od společnosti Denon. Jedná se o nejvyšší model z rodiny Heos, jehož halvními rysy jsou futuristický a moderní design, sofistikovaná konstrukce s využitím nejmodernějších technologií a silný zvuk. Můžete nejen bezdrátově streamovat, ale k dispozci je i např. USB nebo AUX vstup. Stejně jako u nižších modelů vám se správou zařízení pomůže intuitivní aplikace Heos.

2. Inteligentní dům

Pokud mluvíme o inteligentním domě, musíme zde zmínit řešení od společnosti Netatmo! V rámci daného rozpočtu můžeme někomu s jistotou představit některé prvky tohoto systému, například venkovní monitorovací kameru Presence a vnitřní monitorovací kameru – Welcome. Pro úplnou ochranu si můžeme dokoupit senzory pro otevřené dveře a okna – Welcome Tags a pro kompletní sadu z rodiny Netatmo – meteorologickou stanici Weather Station. A to vše v daném rozpočtu 20000 Kč! Díky těmto zařízením máme téměř vše, co se děje u nás doma a kolem něj, kliknutím prstem na obrazovce našeho smartphonu.

, Tipy na dárky do 20000 Kč, Denon Store

Reprosoustavy pro ty, kteří mají rádi šťavnaté basy!

A vracíme se k tématu domácího kina… Má-li obdarovávaná osoba již svůj systém a chtěla by ho aktualizovat novým setem reproduktorů? I zde se setkáváme s firmou Wilson, která nabízí velmi kvalitní sadu založenou na reprosoustavách Raptor 7, Raptor 1 a Raptor Vocal. Ideální varianta pro ty, kteří mají rádi hodně dynamiky zvuku, šťavnaté basy a široké spektrum efektů prostorového zvuku.

A v tomto místě končíme naše tipy na dárky. Doufáme, že jsme vám pomohli při výběru toho ideálního. Nezapomeňte, že pro další inspiraci můžete vždy navštívit náš salon Denon Store nebo webové stránky www.salonydenon.cz. Doporučujeme přihlásit se k odběru našeho newsletteru – kromě nejnovějších nabídek a akcí obdržíte také slevový kód, s kterým získáte slevu na všechny produkty, na které se nevztahují jiné akce nebo slevy.

, Tipy na dárky do 20000 Kč, Denon Store