Tipy na dárky do 3000 Kč

0

Dárky jsou nedílnou součástí Vánoc. Většina z vás určitě v této roční době přemýšlí, co dát svým blízkým. Bezdrátová sluchátka, Bluetooth reproduktor nebo třeba soundbar? Jaký dárek byste měli vybrat pro ni a jaký pro něho? Ježíšek z Denon Store připravil několik návrhů a pomůže vám s výběrem jedinečných překvapení! Zveme vás ke čtení.

Směle můžeme říci, že se kvapem blíží vánoční svátky. Mění se dekorace prodejen, odevšad na nás útočí reklamy a ulice našich měst se pomalu rozsvěcují barevnými světly a ozdobeny jsou různými vánočními motivy. Existuje však jedna věc, která určitě budí ze sna mnoho z nás. Zvlášť když s tím čekáme až na poslední chvíli. O čem je řeč? Samozřejmě o výběru dárků pro naše blízké.

Rozhodli jsme se Vám pomoci a připravili pro vás mini průvodce nákupů na Vánoce 2019. Naleznete zde seznam několika produktů v hodnotě do 3000 Kč, z kterých bychom my jako obdarovaní měli určitě radost. Doufáme, že i vašim blízkým, kteří mají rádi dobrý zvuk, se budou líbit.

, Tipy na dárky do 3000 Kč, Denon Store

Sluchátka pro ni i pro něho

Začínáme! Komu by se nehodila sluchátka, že… Připojit je můžete ke smartphonu, chodit s nimi po ulici nebo si je vzít do tělocvičny. Stačí si jen vybrat: Kabelová nebo bezdrátová. Přes hlavu nebo do uší…

1) Skvělým návrhem na dárek je model sluchátek švédské společnosti Jays – x-Five Wireless. Jedná se o bezdrátová sluchátka přes uši s vynikající kvalitou zvuku, velkou odolností a dlouhou výdrží baterie. Sluchátka jsou vhodná pro všechny hudební žánry a pro posluchače všech věkových skupin. Ačkoli jsou bezdrátová, můžete je také používat s kabelem.

2) Pokud však osoba, které chcete koupit dárek, upřednostňuje menší sluchátka do uší, přinášíme řešení zde! Bezdrátová sportovní sluchátka Jays m-six Wireless jsou sluchátka se zvýšenou odolností proti nárazům a vlhkosti. Mají krásně zdůrazněné basy, které mají při cvičení velký význam – pomáhají nám udržovat rytmus běhu nebo jiných aktivit. Jejich vestavěná baterie umožňuje vychutnat si hudbu po celou dobu tréninku.

3) Třetím návrhem v kategorii „sluchátka“ je klasický model kabelových sluchátek do uší značky Denon – model AH-C621R. Napsat, že jsou to dobrá sluchátka, by bylo málo. Jejich výroba je založena na mnohaletých zkušenostech známé japonské společnosti. Jsou extrémně lehká, ale také odolná. Nejcitlivější a nejzranitelnější místo v tomto typu sluchátek, tj. spojení kabelu s konektorem, bylo speciálně zesíleno. Denon rovněž patentoval speciální technologii, díky níž kabel, který tře o naše oblečení, nepřenáší ruchy do sluchátek a nezkresluje přehrávaný zvuk.

, Tipy na dárky do 3000 Kč, Denon Store

Bluetooth reproduktor – univerzální dárek pro každého!

No dobrá, ale co osoba, které chcete dát dárek, již sluchátka má a nechce se s nimi rozloučit? Zajímavým řešením v tomto případě může být Bluetooth reproduktor!

1) Zde přichází čas na reproduktor Denon New Envaya Mini. Odolná konstrukce, baterie s dlouhou výdrží a vestavěný mikrofon vám umožní používat tento reproduktor téměř za jakýchkoli podmínek. Reproduktor má standard Bluetooth aptX, takže pokud máme správný hudební zdroj, můžeme si vychutnat kvalitu srovnatelnou s diskem CD!

2) Pokud se někomu jeví New Envaya Mini jako příliš velká na přenosný reproduktor, existuje další řešení! New Envaya Pocket je menší „sestrou“ výše zmíněné Mini. Použita jsou ty samá řešení jako u většího modelu. Rovněž je odolná vůči otřesům a ponoření do vody do 1,5 metru po dobu až 30 minut.

3) Třetí návrh je absolutní novinkou v naší nabídce. Jedná se o reproduktor Jays s-Go Three, který je schopen vytvářet prostorovou, 360stupňovou hudební scénu. Pomocí vestavěného mikrofonu a intuitivních ovládacích prvků můžete snadno ovládat hlasitost nebo vést hands-free hovory. Navíc čistý skandinávský styl provedení odráží současné trendy designu a zajistí, že ihned po rozbalení krabice se určitě zalíbí!

, Tipy na dárky do 3000 Kč, Denon Store

Od autorádia přes reprosoustavy až k soundbaru!

A co kdybychom chtěli koupit něco „speciálnějšího“? Něco pro ty, kteří mají rádi auta, stereo poslech nebo jsou fanoušky filmů… I pro ně se určitě něco najde!

1) Stěžuje si váš blízký na ticho během jízdy autem? Je na čase mu dát na cesty skvělého společníka! Autorádio Alpine UTE-200BT nabízí nejen vstup USB na předním panelu, ale rovněž technologii Bluetooth, takže uživatel může připojit svůj telefon a přehrávat uložený zvukový obsah, streamovat např. ze Spotify nebo jakéhokoliv internetového rádia. Přes dodávaný mikrofon je možné vést hands-free telefonní hovory. Každý si pak může upravit vzhled autorádia pomocí nastavitelného podsvícení, takže bude ideálně odpovídat barvě osvětlení palubní desky.

2) Další návrh je určen pro ty, kteří již vlastní nějakou svou skupinu přehrávačů, ale pomýšlí např. na rozšíření svého systému. Zde je prostor pro reprosoustavy SC-M41 od společnosti Denon. Díky jejich konstrukci je výsledkem vyvážený a přirozený zvuk. Ideální jsou do menšího pokoje nebo pracovny. Nemá zrovna tam váš blízký pro ně místo?

3) Nebo možná někdo přemýšlí o vylepšení zvuku svého televizoru? Zde přichází na scénu americká značka Polk, aby nám nabídla soundbar Signa Solo – univerzální zařízení, které se sladí s každou televizí a vyplní celou místnost skvělým zvukem. Kromě toho má také vestavěnou technologii Bluetooth, takže klidně můžeme poslouchat hudbu bezdrátově z našeho smartphonu!

, Tipy na dárky do 3000 Kč, Denon Store

To je samozřejmě jen část návrhů a nápadů na dárky z naší nabídky. Více produktů, samozřejmě i v jiných cenových relacích, najdete v naší prodejně Denon Store ve Westfield Chodov Praha a na www.salonydenon.cz. Srdečně Vás zveme! Nezapomeňte rovněž, že 29.11. probíhá svátek slev – Black Friday – takže můžete nakoupit spoustu produktů za speciální ceny. Našim odběratelům newsletteru jsme již otevřeli přístup k exkluzivní nabídce. Pokud nechcete čekat až na pátek, registrujte se již nyní zde. Možná právě tam na vás čekají i některé v tomto článku prezentované produkty.

, Tipy na dárky do 3000 Kč, Denon Store