Tipy na dárky do 10000 Kč

0

Vánoční šílenství je již tu! Pokud se chcete vyhnout dlouhým frontám v obchodech, měli byste o dárku přemýšlet již nyní. Ježíšek z Denon Store přichází s novými návrhy, které by se vám v tomto čase mohly hodit. Tentokrát si připravil např. profesionální gramofony, multiroom systém, domácí kino a sluchátka s aktivním potlačením hluku. A to vše do 10000 Kč.

Vánoce „za rohem“. Stále více barevných světel v ulicích, z rádia už zní Wham! a jejich song „Last Christmas“, za chvíli se již objeví první stánky s kapry a ulice ovládnou prodejci vánočních stromků. A my? My stále hledáme ideální dárky pro naše blízké… Dnes, ve srovnání s posledním blogem, kde jsme hledali dárek do výše 3000 Kč, trochu rozpočet navýšíme a budem hledat zajímavé dárky do 10000 Kč.

, Tipy na dárky do 10000 Kč, Denon Store

Prémiová sluchátka pro aktivní

Dárek č. 1
Hned na začátku je potřeba zmínit senzační sluchátka Denon AH-GC30. Sluchátka přes uši se třemi režimy potlačení hluku. Skvěle zhotovené a dokonale vyladěné. Díky dvěma dostupným barvám jsou vhodná pro ženy i muže. Vestavěná baterie nám umožňuje bezproblémové používání po celý den, bez ohledu na to, kde se nacházíme: v práci, na cestách nebo třeba na ulici.

Dárek č. 2
Další sluchátka, která spadají do námi stanoveného rozpočtu, jsou Dali iO4. Neobyčejně designová sluchátka vyrobená z materiálů nejvyšší kvality. Ale jejich zpracování není všechno! Ještě je tu zvuk … Při poslechu hudby z těchto sluchátek se můžete nechat „unášet“ a zcela se ponořit do písní svého oblíbeného umělce. Sluchátka Dali IO byla ergonomicky optimalizována, aby každému zajistila pohodlné nošení. DALI IO-4 poskytují – nejlepší ve své třídě – 60hodinovou výdrž baterie, která umožňuje poslech po několik dní bez nabíjení.

Dárek č. 3
Třetím návrhem jsou opět sluchátka značky Denon – model AH-C820W. Jedná se o bezdrátová sluchátka pro aktivní lidi. Sluchátka se zvýšenou odolností proti nárazům a vlhkosti. Sluchátka, která byla vytvořena zkušenými inženýry a využívají patentované technologie, díky nimž je kvalita zvuku na velmi vysoké úrovni. Podle mnoha uživatelů se kvalitou zvuku vyrovnají dokonce i velkým sluchátkům přes hlavu.

, Tipy na dárky do 10000 Kč, Denon Store

Multiroom a domácí kino – dárky, které se budou hodit vždy!

S rozpočtem do 10000 Kč je možné již uvažovat o značném vylepšení audio systému nebo jeho rozšíření do více místností. V druhém případě je důležité vědět, od které společnosti má obdarovávaná osoba zařízení – jednotlivé multiroom komponenty musí být vzájemně kompatibilní. Kromě toho jsou takové reproduktory v mnoha případech skvělým prvním krokem k vytvoření vlastního inteligentního bydlení!

Dárek č. 1
Výbornou možnost pro tvorbu multiroom audio systému představují zařízení Denon Heos. S dvojicí reproduktorů HEOS 1 HS2, sítí Wi-Fi a bezplatnou aplikací HEOS můžeme bezdrátově nazvučit celou naši domácnost a streamovat hudbu z téměř jakéhokoli zdroje do obou reproduktorů současně (vytvořit tak i stereo pár) nebo do každého jednotlivě. Reproduktory HEOS 1 jsou ideální pro menší místnosti a díky jejich odolnosti vůči vlhku je můžeme umístit klidně i v koupelně nebo kuchyni.

Dárek č. 2
Alternativou k HEOS 1 HS2 je HEOS 3 HS2, který (stejně jako ostatní modely v této řadě) reprodukuje za pomoci smartphonu nebo tabletu hudbu z vašich oblíbených online hudebních služeb, stejně jako z jiných zařízení v domácnosti. Jedná se o vyšší model, který ještě o něco více přivede zvuk k dokonalosti, a to díky dvoukanálovému zesilovači Class-D a dvěma měničům s plným rozsahem. Bez problému ho můžeme nainstalovat i na stěnu.

Dárek č. 3
A co třeba přijímač domácího kina s vestavěnou technologií Heos, který můžeme bez problému zařadit do multiroom systému? Denon AVR-S650H je základní, ale přesto vysoce kvalitní zařízení s internetovými funkcemi, které vám s výše zmíněným systémem Heos umožňuje vybudovat domácí kino s konfigurací 5.2. Opravdu zajímavá možnost pro ty, co uvažují o vytvoření domácího kina ve svém obývacím pokoji.

, Tipy na dárky do 10000 Kč, Denon Store

Profesionální gramofony pro milovníky vinylu

A co když osoba, koho chceme obdarovat, je příznivcem stereo zařízení? V rámci daného rozpočtu určitě můžeme najít další zajímavá řešení.

Určitě by se neměly opomenout gramofony! Zařízení od společnosti Denon – DP-300F, nebo Pro-Ject – Primary E Phono představují zajímavá řešení jak pro ty, kteří dělají první kroky ve světě vinylu, tak i pro ty zkušené. Oba zmíněné gramofony mají vestavěné předzesilovače, takže je stačí připojit k audio zařízení s analogovým vstupem. U obou modelů lze v případě potřeby vyměnit přenosku. Kromě toho je DP-300F automatickým gramofonem, takže naším úkolem je pouze položit desku a stisknout tlačítko „play“. Raménko se samo spustí na desku a po skončení přehrávání se vrátí na své místo.

, Tipy na dárky do 10000 Kč, Denon Store

Audio systém a rozšíření sterea

Zajímavým návrhem může být také mini audio systém Denon – D-M41 DAB+. Jedná se o kompaktní zařízení s CD přehrávačem, funkcí Bluetooth a digitálním rádiem DAB+. I přes malou velikost potěší hluboký zvuk a celková funkčnost.

Máte již stereo set a hledáte možnost rozšíření? Kromě gramofonu je dobrým nápadem začlenění CD přehrávače jako dalšího zdroje zvuku. Proto bychom měli věnovat pozornost přehrávači Denon – DCD-800NE, který představuje opravdu skvělou volbu. Je to nástupce legendárního modelu DCD-720. Zhotoven je z nejkvalitnějších součástek a s důrazem na nejdůležitější detaily, takže určitě uspokojí každého milovníka hudby. Kromě CD mechaniky je k dispozici i USB vstup, díky kterému je možné poslouchat hudbu ze souborů mp3 nebo WAV.

Zde představujeme pouze několik návrhů v rozpočtu do 10000 Kč. Ale to samozřejmě není vše. Pro další inspiraci navštivte naše webové stránky www.salonydenon.cz nebo pražský salon Denon Store, kde vám naši specialisté určitě pomohou při výběru správného dárku.