Štíhlý soundbar Denon DHT-S316 s bezdrátovým subwooferem

0

Denon®, jeden z předních světových výrobců vysoce kvalitních produktů domácí zábavy, představuje ultratenký soundbar DHT-S316, díky kterému bude získání realistického prostorového zvuku z vašich oblíbených televizních programů a filmů hračkou. Soundbar s výškou menší než 5 cm a diskrétní bezdrátový subwoofer zaručují, že DHT-S316 může dodat příjemný, vysoce kvalitní prostorový zvuk, který je charakteristický pro značku Denon, ze zvukových stop Dolby Digital a DTS. Součástí je také integrovaný modul Bluetooth pro bezdrátové přehrávání hudby z telefonů, tabletů a počítačů.

, Štíhlý soundbar Denon DHT-S316 s bezdrátovým subwooferem, Denon Store

Soundbar DHT-S316 můžete dle libosti umístit na polici, nebo využít připravených otvorů a namontovat ho na stěnu. Dvojité středotónové a výškové měniče poskytují čistý zvuk, zatímco subwoofer přináší údery basu a oživení do všeho, co právě sledujete. Kromě toho je schopen dekódovat zvukové stopy Dolby Digital a DTS a v kombinaci s Dolby Virtual Surround vytváří i přes jeho rozměry působivé multikanálové efekty. Součástí systému je také bezdrátový subwoofer, který můžete skrýt kdekoliv v místnosti a který vám umožní vytvořit efekt obklopujícího, realistického zvuku.

Nastavení a ovládání je naprosto jednoduché. Vše co potřebujete je jediný kabel HDMI (který je navíc součástí balení), díky němuž můžete přijímat zvuk z televizoru prostřednictvím HDMI přes reverzní zvukový kanál (ARC), který zároveň umožňuje ovládání DHT-S316 dálkovým ovládáním televizoru. Zaručeno je tak bezproblémové ovládání jak běžného televizního obsahu, tak zvukových aplikací v Smart TV. Soundbar lze také připojit pomocí optického digitálního vstupu a díky Denon Dialogue Enhancer budou hlasy ještě více srozumitelné, a to bez nutnosti zvýšení hlasitosti.

, Štíhlý soundbar Denon DHT-S316 s bezdrátovým subwooferem, Denon Store

Soundbar DHT-S316 také nabízí funkci Bluetooth, která umožňuje bezdrátový streaming zvuku z telefonů, tabletů nebo počítačů. To znamená, že máte přístup k hudbě uložené v mobilním zařízení, online službách i internetovém rádiu – to vše se skvělým a přesným zvukem Denon, který vám zpříjemní sledování televizních programů a filmů. Díky pokročilým psychoakustickým algoritmům budete mít k dispozici prostorový zvuk jako z vícekanálového systemu domácího kina.

, Štíhlý soundbar Denon DHT-S316 s bezdrátovým subwooferem, Denon Store

Denon DHT-S316 – nejdůležitější informace

  • Ultratenký soundbar s bezdrátovým subwooferem: soundbar může stát pod obrazovkou televizoru nebo může být namontován na stěnu; subwoofer může být ukryt kdekoliv v místnosti;
  • Dolby Digital a DTS dekódování s Dolby Virtual Surround pro vytvoření 3D zvuku z vašich oblíbených televizních pořadů a filmů;
  • Technologie Denon Dialogue Enhance pro jasný hlas bez nutnosti zvýšení celkové hlasitosti;
  • Jednoduché připojení pomocí kabelu HDMI (součástí balení) a ARC (Audio Return Channel);
  • Možnost ovládání soundbaru pomocí dálkového ovládání televizoru; k dispozici je také optické digitální audio připojení;
  • Dálkové ovládání umožňuje jednoduše nastavit zvuk a přepnout vstupy;
  • Bluetooth pro bezdrátový audio streaming z přenosných zařízení a počítačů;
  • Soundbar má výšku menší než 5 cm, používá dva výškové měniče o šířce 1 palce a dva středotónové měniče 1,25″ x 4,4″ pro jasný zvuk; subwoofer používá jediný 5,5″ nízkotónový měnič.

Model DHT-S316 bude v Salonu Denon v prodeji v průběhu října 2018.