Jak vybrat nejlepší sluchátka?

0

Je hudba vždy s vámi? Vyznáváte klidný nebo spíše sportovní styl života? Nebo jste jen milovník dobrého zvuku? Nezáleží na tom, jakou hudbu posloucháte nebo jaký je váš životní styl. Pomůžeme vám s výběrem sluchátek ideálních právě pro vás.

Někteří hledají sluchátka, která dokonale izolují hluk z okolí. Pro někoho jsou ideální sluchátka s kabelem, jiní pak dávají přednost bezdrátovému řešení. Další chtějí sluchátka do uší nebo přes hlavu. Na trhu je obrovský výběr sluchátek. Jak si vybrat nejlepší model, který bude dobře hrát a zároveň dobře vypadat? S výběrem vám pomůžeme. Nejprve zjistěte, který typ posluchače jste! 🙂

Milovník hudby z pohovky

Izolujete se rádi od okolí poslechem hudby? Máte rádi, když se můžete ponořit do svého vlastního jedinečného světa? Oceňujete kvalitní zpracování a komfort používání? Nevadí vám sluchátka s kabelem a kvalita zvuku je pro vás to nejdůležitější? DENON AH-1200 jsou skládací sluchátka přes hlavu, která si můžete vzít kamkoliv. Budou skvělým společníkem doma i na cestách. Jsou k dispozici ve dvou klasických barvách, bílé a černé, díky čemuž se dokonale hodí do každodenních stylizací. Kromě toho, pěnové náušníky se přizpůsobí tvaru vaší hlavy a zapamatují si ho.

, Jak vybrat nejlepší sluchátka?, Denon Store
Máme také něco pro ty, kteří mají mnohem vyšší očekávání od domácího poslechu. Přesněji řečeno to jsou opravdu výjimečná prémiová sluchátka. DENON AH-D7200 představují model, který je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů a vyznačuje se jedinečným designem. Mušle byly zhotoveny ze dřeva, což sluchátkům dodává kromě jedinečného vzhledu také teplejší barvu zvuku. Díky jedinečné konstrukci se navíc při dlouhodobém používání cítíme pohodlně. Jedná se o model určený opravdovým milovníkům hudby.

, Jak vybrat nejlepší sluchátka?, Denon Store

Zaneprázdněný „gadgetář”

Líbí se vám technologické novinky a vylepšováky? Štvou vás kabely nebo jste neustále v jednom kole? Záleží vám na pohodlí a ceníte si dobrou kvalitu zvuku? V takovém případě je první volbou Focal Listen Wireless Chic. Nový model bezdrátových sluchátek s technologií Bluetooth ohromuje vysoce kvalitním zvukem a dlouhou výdrží baterie – až 20 hodin. Nezklame ani design, jejich zpacování vypadá opravdu velmi dobře. Díky možnosti připojení až na 15 metrů se budete cítit svobodně i pohodlně. Kromě toho jsou sluchátka k dispozici ve třech zářivých barvách.

, Jak vybrat nejlepší sluchátka?, Denon Store
Naším dalším návrhem jsou sluchátka Denon AH-GC30, která jsou určena náročným zákazníkům. Nezáleží na tom, jestli jste v kanceláři, v letadle nebo v centru města – AH-GC30 se přizpůsobí každému místu. To vše díky třem režimům redukce hluku, které si můžeme vybrat v závislosti na prostředí. Jste hodně zaneprázdněni? Pokud ano, je tento model pro vás ideální. Baterie je navíc nabita již za 2 hodiny a poté je možné si vychutnávat kvalitní zvuk až po dobu 20 hodin.

, Jak vybrat nejlepší sluchátka?, Denon Store

Aktivní minimalista

Baví vás sportovat a zároveň poslouchat vaší oblíbenou hudbu? Ceníte si pohodlí, lehkosti a minimalismu? Zde přichází řada na bezdrátový model JAYS m-Six. Jedná se o sportovní sluchátka do uší, která byla navržena tak, aby poskytovala výkon i pohodlí. Během tréninku o nich nebudete ani vědět, uslyšíte pouze jejich skvělý zvuk. K dispozici jsou ve 4 různých barvách.

, Jak vybrat nejlepší sluchátka?, Denon Store
Nezapomínáme ani na ty z vás, kteří hledají naprostou svobodu od kabeláže a zároveň si cení exkluzivního designu i kvalitního zvuku. Model BEOPLAY E8 2.0, který je zhotoven ve 4 různých barvách, zaujme svým vzhledem a bezpochyby si najde své obdivovatele jak mezi muži, tak i ženami. Tento model je určen pro lidi, kteří cestují a žijí hektický život. Hlavní předností je elegantní kožené pouzdro s funkcí nabíjení. Nabijte pouzdro a sluchátka můžete používat dohromady více než 16 hodin. Ačkoliv producent věnoval hodně úsilí vzhledu tohoto modelu, nezapomněl ani na kvalitu zvuku, který u BEOPLAY zaujme stejně jako zmiňovaný vzhled.

, Jak vybrat nejlepší sluchátka?, Denon Store
Každý z nás má jiné uši i požadavky. Není tedy divu, že před nákupem tohoto typu zařízení zkoušíme různé modely a řešení. Celou řadu sluchátek, která můžete vyzkoušet a otestovat, naleznete v naší prodejně Denon Store. Naši odborníci vám rádi pomohou s výběrem.