Chytré květináče a rostliny v kapslích? Seznamte se s Prêt à Pousser

0

Opravdu mohu zalévat své rostliny jednou za dva týdny a budou i nadále růst? A opravdu budu mít na kuchyňské lince malou zeleninu a čerstvé bylinky? Jak to, že s nimi prakticky nemusím nic dělat a oni rostou? Seznamte se s chytrými květináči od Prêt à Pousser.

S Prêt à Pousser nepotřebujete ruce zahradníka, abyste měli doma vždy čerstvou zeleninu a bylinky. Prêt à Pousser je evropský průkopník v pěstování rostlin v domácím prostředí díky inteligentním zahradkám.

Fenomén Prêt à Pousser

Chytré květináče a rostliny v kapslích? Seznamte se s Prêt à Pousser, Denon Store

Společnost zahájila svoji činnost již v roce 2013. Od té doby vynakládá veškeré úsilí, aby komukoli umožnila vypěstovat si doplněk jídla ve své vlastní domácnosti.

V chytrých květináčích Prêt à Pousser dnes pěstuje aromatické bylinky, zeleninu i květiny více než 70 000 amatérských zahradníků.

Hlavním cílem je nabídnout každému šanci mít zeleninovou zahradu ve vlastní kuchyni, a to i těm, jejichž květiny po týdnu vadnou.

Chytré květináče Prêt à Pousser Lilo a Modulo

Chytré květináče a rostliny v kapslích? Seznamte se s Prêt à Pousser, Denon Store

Dva modely chytrých květináčů, Lilo a Modulo, přinesly revoluci v domácím zahradničení. Samotné květináče se postarají o všechny potřeby vašich rostlin: vodu, světlo i živiny. Díky tomu se snadno udržují a nevyžadují prakticky žádné úsilí z vaší strany, přičemž každý den poskytují čerstvé doplňky do vašich jídel. Dokonce i v zimě vám tento patentovaný hydroponický systém umožňuje pěstovat vaši zeleninovou zahradu v pohodlí vašeho domova.

Chytré květináče a rostliny v kapslích? Seznamte se s Prêt à Pousser, Denon Store

Chytré květináče – jak fungují?

Nepotřebujete balkon, zahradu a dokonce ani okno. Chytré květináče přinesou přírodu, zdraví a vitamíny, které potěší každou místnost. Vaše role v tomto spočívá v tom, že naplníte květináč vodou, vložíte kapsli, rozsvítíte lampu a poté už jen musíte čekat, až vaše rostliny vyrostou. Nezapomeňte přidat vodu každé dva týdny. To bude připomínat pohled na květiny, které budou v květináči o něco niže, kvůli snížené hladině vody.

Lilo Edition, Lilo Connect a Modulo lze navíc k lampě připojit pomocí aplikace Prêt à Pousser. Můžete libovolně nastavit hodiny osvětlení rostlin a přizpůsobit vše svým individuálním potřebám.

Přečtěte si také: “Reproduktory pro malou místnost? Poznejte možnosti značky Sonos

Proč jsou rostliny Prêt à Pousser lepší a jsou bezpečné?

Důležité je, že víte, odkud rostlinky pocházejí, a navíc jste je sami pěstovali od A do Z! Sami vidíte, jak se jejich listy vyvíjejí a zvětšují. Můžete si být jisti, že je nikdo ničím neposypal, semena jsou přírodní a kapsle jsou 100% biologicky rozložitelné.

Může se stát, že rostlina nevyroste?

Chytré květináče a rostliny v kapslích? Seznamte se s Prêt à Pousser, Denon Store

Samozřejmě se může stát, že rostlina nevyroste. Důvodem je, že Prêt à Pousser funguje na přírodních složkách bez jakýchkoli chemikálií nebo látek podporujících růst. V takovém případě dostanete v rámci záruky zdarma novou kapsli.

A co je nejdůležitější, květináče Prêt à Pousser se skvěle hodí do každé kuchyně. Může to být skvělý a praktický dárek pro každého milovníka rostlin i pro fanouška gadgetů a chytrých řešení.

Všechny milovníky chytrých zařízení zveme do salonu Denon Store. Můžete se tam seznámit s nejnovějšími řešeními a dokonce si je vyzkoušet.