Ceny EISA 2021-2022 rozdány!

0

Každý rok se těšíme na okamžik, kdy se dozvíme výsledky soutěže pořádané mezinárodní asociací EISA. Soutěž má již více než 35letou tradici a o vítězích tento rok rozhodly redakce 61 odborných časopisů z 29 zemí. Představujeme vám vítěze prestižních cen EISA 2021-2022 (Expert Imaging and Sound Association), které můžete nalézt v naší nabídce.

V letošním ročníku soutěže EISA 2021-2022 se nachází 5 produktů z portfolia naší společnosti. V tomto článku se dozvíte, jaké produkty to jsou a co o nich řekla porota soutěže.

EISA STEREO SYSTÉM 2021–2022

Ceny EISA 2021-2022 rozdány!, Denon Store

Marantz Model 30/SACD 30n

Ceny EISA 2021-2022 rozdány!, Denon Store

„Řada Marantz 30 má nový vzhled ovlivněný designem dřívějších klasických firemních modelů, který konstruktéři umně kombinují s aktuálními schopnostmi uvnitř. Zesilovač Model 30 a odpovídající SACD přehrávač 30n jsou esy v rukávu: zesilovač hraje jednoduše a soustředí se na nejčistší možný zvuk v analogovém módu, zatímco SACD/CD/síťový přehrávač zve celou plejádu hudebních formátu – od disků po streamy – na jeden velký večírek. „Moderní hudební luxus“ – tak popisuje Marantz tento tandem a díky synergii bohatého, silného zvuku, funkcí a obdivuhodné kvality provedení tento stereo systém marketingový příslib naplňuje.”  

EISA SMART SOUNDBAR 2021-2022

Ceny EISA 2021-2022 rozdány!, Denon Store

Denon Home Sound Bar 550

Ceny EISA 2021-2022 rozdány!, Denon Store

„Z jedné strany je to moderní soundbar s Dolby Atmos a DTS:X. Z druhé plnohodnotný multiroom reproduktor ekosystému HEOS. Home Sound Bar 550 poskytuje vysoce kvalitní zvuk pro přehrávání filmů a hudby. Nabízí také možnost rozšíření na vícekanálový systém 5.1 s možností připojení bezdrátových prostorových reproduktorů a subwooferu. Ovládání pomocí dálkového ovladače je jednoduché a intuitivní, stejně jako aplikace HEOS, díky které mohou uživatelé streamovat hudbu z předplacených služeb, ​​internetového rádia nebo vlastní sítě. Amazon Alexa vám díky vestavěným mikrofonům umožňuje ovládat zařízení pomocí hlasu, ačkoli je k dispozici rovněž pohodlný dotykový panel. Zařízení svým designem a zpracováním působí vynikajícím dojmem.”

Přečtěte si také: “Nový soundbar Denon Home Sound Bar 550 – první dojmy

EISA REPRODUKTOROVÝ SYSTÉM DOMÁCÍHO KINA 2021-2022

Ceny EISA 2021-2022 rozdány!, Denon Store

Polk Audio Reserve

Ceny EISA 2021-2022 rozdány!, Denon Store

„K vytvoření své řady Reserve využila společnost Polk Audio technologie ze svých referenčních reproduktorů Legend – včetně poutavých tweeterů Pinnacle a charakteristických měničů Turbine Cone. Série Reserve obsahuje rovněž univerzální reproduktor, který lze použít jako reproduktor horní vstvy v systému Atmos, a to přidáním na přední reproduktory nebo zavěšením na zeď. K dispozici jsou dva modely centrálních reproduktorů, dva regálové reproduktory a tři podlahové. Zvuk je neutrální, rozlišující detaily, podporovaný čistými basy podporovanými technologií Polk Power Port 2.0 – to jsou atributy, které ocení i ti nejnáročnější uživatelé domácího kina. Nenápadný design řady Reserve pomáhá reproduktorům zapadnout do jakékoli místnosti a výkon zaručuje, že si sednete a budete poslouchat.”

EISA ŘEŠENÍ PRO SLUCHÁTKA 2021–2022

Ceny EISA 2021-2022 rozdány!, Denon Store

Naim Uniti Atom Headphone Edition

Ceny EISA 2021-2022 rozdány!, Denon Store

„Společnost Naim zaregistrovala místy až překotný nárůst poslechu prostřednictvím sluchátek a vytvořila tuto verzi základní řady Uniti Atom, věnovanou právě této expandující kategorii. Díky technologii zesilovače, která byla s úspěchem vyzkoušena u firemního vlajkového produktu Statement, kombinuje Uniti Atom Headphone Edition rozsáhlé možnosti síťového a streamovaného zvuku hned se třemi typy sluchátkových výstupů a lze jej také použít jako streamovací předzesilovač do tandemu s výkonovým zesilovačem nebo aktivními reprosoustavami. Ať už zvolíte jakoukoliv cestu, přehraje hudbu s nadhledem a jeho potenciální partneři jistě ocení jeho nezanedbatelný přínos.”

EISA SLUCHÁTKA 2021–2022

Ceny EISA 2021-2022 rozdány!, Denon Store

Focal Clear Mg

Ceny EISA 2021-2022 rozdány!, Denon Store

„Už sluchátka Focal Clear patřila k vynikajícím hráčům ve své „lize“, ale firma uvedením na trh verze Mg posunula laťku ještě výše. Mezi změny, které to mají na svědomí, můžeme započítat vylepšení rezonance v otevřených mušlích, nové, čistě hořčíkový měniče (odtud přídomek v názvu) a jejich optimální nastavení vůči uchu posluchače. Výsledkem je zvuk, který si zachovává veškerou otevřenost originální nahrávky, ale zároveň nabízí rychlejší odezvu, čistotu a přesnost. Odhalí ještě více detailů v hudbě a vytvoří hmatatelně realistický pocit zvukového obrazu před vámi, nikoliv uzavřený ve vaší hlavě.”

Všechny vítěze letošních cen EISA Awards 2021/2022 najdete na oficiálních stránkách EISA.

Jsme velmi hrdí a šťastní, že vám můžeme poskytnout to nejlepší vybavení na světě! Doufáme, že příští rok uvidíme v naší nabídce ještě více vítězných produktů.

Tým Denon Store.