Výkonné av přijímače Denon ze série S

0

Přední výrobce v oboru Denon nabízí v cenově dostupné sérii S technologii Dolby Atmos Virtual Height, rozšířené možnosti připojení a pokročilé řešení multiroom.

Denon, přední světový výrobce špičkových zařízení pro domácí zábavu a produktů audio, představuje novou řadu AV přijímačů – sérii S (modely AVR-S650H, AVR-S750H a AVR-S950H). Nová zařízení jsou vybavena legendárním výkonem a kvalitou zvuku společnosti Denon, nejlepšími možnostmi připojení ve své třídě, novou technologií Dolby Atmos Height Virtualization, vestavěnou platformou HEOS pro bezdrátové multiroom streamování hudby. S hlasovým ovládáním a vylepšeným asistentem konfigurace pro snadnou instalaci jsou AV přijímače řady S určeny pro všechny, kteří hledají cenově dostupný způsob, jak výrazně vylepšit kvalitu svého domácího zábavního centra.

„Nové AV přijímače ze série S poskytují milovníkům hudby a filmů jednoduché a cenově dostupné řešení, které představuje významný krok vpřed vůči tradičnímu soundbaru nebo starému, opotřebovanému AV přijímači. S funkcemi, jako je automatická kalibrace a optimalizace prostorové akustiky spolu s špičkovou kvalitou zvuku, je série S skvělým způsobem, jak vylepšit systém domácího kina,“ řekl Michael Greco, starší ředitel pro globální řízení značky ve společnosti Sound United. „S každou inovací vyladí inženýři společnosti Denon výkon zesilovačů, procesory DSP a vyberou optimální součástky tak, aby poskytli úžasný zvukový i vizuální zážitek. V letošním roce Denon zlepšil výkon AV přijímačů, přidal technologii Dolby Atmos Height Virtualization i podporu eARC a ALLM pro herní nadšence. Milovníci hudby mohou také očekávat nejnovější multiroom bezdrátovou technologii pro streamování hudby a podporu hlasových asistentů Amazon Alexa*, Google Assistant * a Siri* pro snadné ovládání přehrávané hudby.“

, Výkonné av přijímače Denon ze série S, Denon Store
Všechny tři AV přijímače podporují eARC (Enhanced Audio Return Channel) a ALLM (Auto Low Latency Mode pro hraní her). To vše díky specifikaci HDMI 2.1, která vás připraví na přicházející éru televizorů 8K.

Denon AVR-S650H

AVR-S650H je jediný 5.2kanálový AV přijímač Denon v nové řadě. Nabízí cenově dostupný systém domácího kina 5.1 s nejlepší kvalitou zvuku ve své třídě. Kromě již zmíněných vyspělých funkcí streamingu, hlasového ovládání a možností připojeí nabízí intuitivní, špičkový asistent konfigurace pro snadnou instalaci. Díky novým tlačítkům rychlého výběru (Quick Select ) na předním panelu je ovladání ještě snadnější.

Vestavěná platforma HEOS nabízí přehrávání hudby v režimu multiroom a hlasové ovládání.
Díky vestavěné technologii HEOS mohou AV přijímače série S bezdrátově streamovat hudbu přes kompatibilní zařízení HEOS, a to včetně široké škály on-line streamovacích služeb, jako jsou Spotify, Deezer, Amazon Music, TuneIn, Sound Cloud, Tidal a mnoho dalších. Tak jako dálkový ovladač zásadně změnil způsob komunikace s naší elektronikou, přináší hlasové ovládání revoluční změnu. Milovníci hudby mohou používat asistenta Amazon Alexa* k provádění různých příkazů, včetně přepínání vstupů pro různé multimediální přehrávače, zatímco Google Assistant* a Apple Siri* mohou být použity pro ovládání hlasitosti, změnu skladeb a další. Uživatelé si také mohou vychutnat svou oblíbenou hudbu bezdrátově v jakékoli místnosti. Je možné přehrávat v každé místnosti stejnou skladbu nebo zvolit různé skladby pro každou připojenou místnost zvlášť přes vybrané zdroje streamingu.

Nejlepší asistent konfigurace v oboru
Denon Setup Assistant, který pomáhá v každí fázi konfiguračního procesu, výrazně zjednodušuje připojení a používání AV přijímačů série S. Inženýři společnosti Denon vědí, že každá místnost má vlastní akustiku, takže i model AVR-S650H je vybaven technologií kalibrace Audyssey, která automaticky měří a optimalizuje AV přijímač pro každé jedinečné prostředí a poskytuje skutečně pohlcující zvukový zážitek nejvyšší kvality. Pro audiofily, kteří si chtějí přehrát svou vinylovou sbírku, nabízí AVR-S650H phono vstup pro připojení gramofonu.

, Výkonné av přijímače Denon ze série S, Denon Store
Denon AVR-S950H
Hlavní rozdíly
Nové modely 2019 AVR-S650H AVR-S750H AVR-S950H
Cena 11 990 Kč 14 990 Kč 17 990 Kč
Výkon
(6 ohmů, 1 kHz, 1% 1 kanál)
5.2 kanálů po 135 W 7.2 kanálů po 140 W 7.2 kanálů po 145 W
4K Ultra HDMI 5 vstupů / 1 výstup 6 vstupů / 1 výstup 8 vstupů / 2 výstupy
Dolby Atmos a DTS:X NE ANO ANO
Dolby Atmos Height
Virtualization a
DTS: Virtual:X
NE ANO ANO
Zóna 2 NE ANO ANO
Škálování do 4K NE NE ANO
Režim Pure Direct NE NE ANO
Analogové vstupy 2 2 4

Hlavní vlastnosti všech AV přijímačů série S (2019)

Konfigurace a jednoduché používání

  • Kalibrace a optimalizace podle akustiky místnosti: Využijte technologii Audyssey EQ pro jednoduchou a přesnou konfiguraci a dynamické ovládání hlasitosti.
  • Tlačítka Quick Select: Na předním panelu a na dálkovém ovladači jsou umístěna čtyři tlačítka rychlého výběru, která zachovávají preferované nastavení zvuku pro každý zdroj.
  • Ovládací aplikace (iOS/Android/Kndle): K dispozici je aplikace Denon AVR Remote pro základní řízení a konfiguraci přijímače. Aplikace Audyssey MultEQ je k dispozici za poplatek a umožňuje pokročilé vyladění křivky EQ pro danou místnost.

Video sekce a HDMI

  • Nové eARC: Zpětný audio kanál nyní podporuje nejnovější bezeztrátové a 3D hudební formáty pro přenos zvuku přímo z televizoru do AV přijímače, a to prostřednictvím připojeného kabelu HDMI.
  • Nový standard HDCP 2.3: Podpora nejnovějších standardů ochrany proti kopírování ve všech HDMI portech.
  • Nový režim Auto Low Latency (ALLM): Podpora hraní her s nízkou latencí na konzoli Xbox One (vyžaduje kompatibilní televizor).
  • Dokonalé barvy: Barevné rozlišení 4:4:4, BT.2020, HDR10, kompatibilita s Dolby Vision a podpora Hybrid Log-Gamma (HLG).
  • Opravdové 4K:Plné rozlišení 4K Ultra HD / 60 Hz a škálování až do 4K.

, Výkonné av přijímače Denon ze série S, Denon Store
Denon AVR-S950H
Audio sekce a prostorový zvuk
  • Nová technologie Dolby Atmos Height Virtualization: Zpracovává obsah Dolby a přidává virtuální efekty kanálů „horní vrstvy“ (přes budoucí aktualizace software v 7kanálových modelech).
  • Immersive 3D Audio (pouze 7kanálové modely): Podpora Dolby Atmos, DTS:X a DTS Virtual:X upmix kódovaného obsahu DTS.
  • Bezztrátový prostorový zvuk: Podpora Dolby True HD a DTS HD Master Audio..
  • Převodníky DAC třídy Premium: 32bitový převodník AKM DAC umožňující dekódování zvuku ve vysokém rozlišení.
  • Zvuk s vysokým rozlišenímii: Možnost dekódovat bezztrátové soubory až do 24 bit / 192 kHz ALAC, FLAC i WAV nebo soubory DSD 2,8/5,6 MHz.
  • Univerzální přehrávání: Streamování online hudby a USB vstup na předním panelu pro přehrávání souborů MP3, WAV, FLAC, ALAC a DSD (2,8/5,6 MHz).

Streaming hudby a funkce Smart Home

  • Technologie HEOS: Streaming hudby přes Wi-Fi a multiroom přehrávní prostřednictvm kompatibilních komponentů. HEOS podporuje online streamovací služby, jako je Spotify, Deezer, Amazon Music, TuneIn, SoundCloud, Tidal a mnoho dalšího.
  • Podpora AirPlay 2: Použijte AirPlay 2 pro bezdrátové streamování Apple Music do vašeho AV přijímače nebo se připojte k jiným reproduktorům kompatibilními s AirPlay, abyste vyplnili celou domácnost hudbou.
  • Hlasové ovládání: Kompatibilta s Amazon Alexa*, Google Assistant* a Apple Siri* pro bezdrátové ovládání hudby i AV přijímače pomocí hlasových příkazů.
  • Modul Bluetooth: Streamujte hudbu bezdrátově a přehrávejte skladby v Zóně 2 nebo pomocí reproduktorů s podporou HEOS prostřednictvím bezplatné aplikace HEOS.

AV přijímače AVR-S650H, AVR-S750H a AVR-S950H jsou již dostupné v salonu Denon Store.