StayHome a poznejte jarní novinky v Denon Store

0

S příchodem jara představují přední výrobci zvukových zařízení své nové produkty. Jaké vybavení bude v blízké budoucnosti populární? Co je nového v systémech multiroom nebo u Bluetooth sluchátek a reproduktorů? Zde jsou nová zařízení, která nám tuto sezónu nabízejí výrobci jako Denon, Dali, Jays nebo Soundcore. Podívejte se na jarní novinky v Denon Store, aniž byste opustili svůj domov!

Letos na jaře přicházejí přední značky s novým vybavením pro náš domov – multiroom reproduktory. Krásný zvuk nás tak může doprovázet, ať jsme kdekoli! Co znamená svoboda v audio světě? Je to bezpochyby možnost bezdrátového poslechu vaší oblíbené hudby, a to bez obav o ztrátu kvality zvuku. Nejnovější řady multiroom reproduktorů Denon a Jays dokonale splňují tyto hodnoty. Pohodlně se usaďte a seznamte se s nimi!

Série multiroom reproduktorů Denon Home

StayHome a poznejte jarní novinky v Denon Store, Denon Store

Denon představil sérii Home, která se skládá ze tří reproduktorů – od nejmenšího Home 150 přes Home 250 až po největší Home 350. Můžeme si vychutnat bezchybnou kvalitu hudby, s charakteristickými, dynamickými, ale plně kontrolovanými basy, krásně zdůrazněnými výškami a velmi jasnými středy. To vše můžeme slyšet s pomocí velmi intuitivní aplikace pro zařízení iOS a Android, díky níž je možné streamovat hudbu z našich oblíbených online služeb – Spotify, Tidal, Deezer, Soundcloud – a také z naší vlastní sbírky uložené v paměti zařízení nebo na síťové jednotce NAS.

Série Denon Home je ideálním řešením pro ty, kteří si cení nejvyšší kvality a vysoké funkčnosti. Je to špičkové vybavení, které potěší i ty nejnáročnější uživatele. Na zařízeních této značky pracovali špičkoví inženýři. Proto je série Denon Home dovedena k dokonalosti. Je třeba také zmínit, že všechny nové reproduktory z rodiny Home jsou odolné vůči vlhkosti, takže je možné je umístit do kterékoli místnosti v domácnosti nebo kanceláře. Důležitý je také design – díky němů jsou navrhovaná zařízení moderní a elegantní zároveň.

StayHome a poznejte jarní novinky v Denon Store, Denon Store

Díky širokému výběru zařízení a dalších produktů Denon a Marantz spolupracujích s reproduktory Denon Home je jejich zařazení do audio systému opravdu snadné.

Zcela nový multiroom Jays s-Living

Švédská značka JAYS od roku 2006 navrhuje a dodává audio produkty pro náročné. V poslední době navíc rozšířila svou působnost a představila nové (překvapivé) produkty. Výrobce, dříve známý především pro produkci vysoce kvalitních sluchátek, se rozhodl nabídnout i další řešení, konkrétně multiroom reproduktory.

StayHome a poznejte jarní novinky v Denon Store, Denon Store

Jays představil dva modely reproduktorů: s-Living One a s-Living Three. Svým vzhledem snadno zapadnou do každého interiéru a jejich charakteristický zvuk vás přesvědčí o jejich výjimečnosti.

Vezměte je s sebou kdekoli – Bluetooth reproduktory Jays

Již před nějakým časem přidal Jays do nabídky dva modely Bluetooth reproduktorů, s-Go One a větší s-Go Three, které opět dokázaly, že audio zařízení tohoto producenta představuje nejvyšší kvalitu bez kompromisů. Švédský design v kombinaci se skvělým zvukem činí oba reproduktory výjimečnými a jsou tak zajímavou alternativou k výrobkům, které jsou již na trhu k dispozici.

StayHome a poznejte jarní novinky v Denon Store, Denon Store

Bluetooth reproduktory je možné používat doma nebo je vzít s sebou kamkoli. Nyní se zaměřme na první možnost. Díky vestavěným mikrofonům můžeme během home officu bez problémů vést konferenční hovor s kolegy nebo si užít volnou chvíli při poslechu hudby. Všichni doufáme, že již brzy je bude možné vzít i na párty, do kempu nebo na cesty. A stejně tomu je se sluchátky Dali.

DALI – bezdrátová sluchátka IO-4 a IO-6

Je možné přehrát skladbu s tak úžasným přirozeným zvukem a pocitem síly jako na skutečném koncertu? Odpověď na tuto otázku hledali dánští inženýři z DALI. Výsledkem jejich práce jsou bezdrátová Bluetooth sluchátka ze série IO – první v historii značky.

StayHome a poznejte jarní novinky v Denon Store, Denon Store

Modely IO-4 a IO-6 (s aktivním potlačením hluku) jsou skutečnými „reproduktory na hlavě“. Přesně tak nás přesvědčuje výrobce, který je známý výrobou špičkových reproduktorů. Sluchátka využívají 50mm měniče, které tvořily základ při vývoji produktu.

Pohodlné mušle jsou schopny nabídnout extrémně bohatou hudební scénu plnou přírozeného a autentického zvuku, která v bezdrátových modelech nemá obdoby. Přenos hudby je zajištěn prostřednictvím nejvyšších standardů, mj. technologií Bluetooth AptX HD a Apple AAC. Určitě přesvědčí i opravdové audiofily a obdivovatele „tradiční školy“.

Dlouhá životnost baterie umožňuje poslech po dobu až 60 hodin! Nemusíte si tedy lámat hlavu s častým nabíjením. Celek je doplněn typicky skandinávským designem – jednoduchým a optimalizovaným z hlediska ergonomie. Sluchátka DALI IO budou nepochybně skvělým společníkem na každé cestě.

Seznamte se s možnostmi Soundcore

Soundcore přichází s nabídkou pro ty, kteří si všímají i těch nejmenších detailů zvuku. Jejich Bluetooth reproduktory představují zařízení s vysokou funkčností, která jsou vysoce odolná vůči vnějším faktorům. Díky tomu mohou být používány v interiéru i venku. Je třeba dodat, že jsou vybaveny bateriemi s velkou kapacitou. Díky tomu se výrazně snižuje frekvence nabíjení, takže si můžeme být jisti, že reproduktor nepřestane fungovat v nejnevhodnějším okamžiku.

StayHome a poznejte jarní novinky v Denon Store, Denon Store

Nabízené Bluetooth reproduktory od společnosti Soundcore jsou bezdrátová zařízení, která nabízejí jedinečné pohodlí a svobodu při používání. Byly navrženy pro nejnáročnější uživatele. Vzhledem k použitým materiálům budou bez problémů sloužit po mnoho let. Nabídka připravená společností Soundcore zahrnuje kapesní i větší reproduktory, které dokáží rozhýbat každou párty. Pevné pouzdro je velice odolné, takže vás reproduktory mohou doprovázet prakticky kdekoli.

Jaro s novými sluchátky Soundcore!

Nabídka Soundcore zahrnuje také sluchátka: modely na uši i do uší. Volba závisí zcela na vašich osobních preferencích. Je třeba zmínit, že Soundcore se zaměřuje výhradně na bezdrátová sluchátka. K jejich výrobě se používají materiály splňující přísné normy, takže jsou odolná vůči různým vnějším faktorům, jako je vlhkost nebo otřesy způsobené pády.

StayHome a poznejte jarní novinky v Denon Store, Denon Store

Sluchátka Soundcore uspokojí ty, kteří si cení svobody. Jsou skutečnou lahůdkou pro ty, kteří dávají přednost aktivnímu životnímu stylu. Nabízené modely budou ideální např. pro jízdu na kole, cvičení nebo procházky. Navíc jsou k dispozici za velmi příznivé ceny, takže nic nebrání jejich nákupu.

Na audio trhu je samozřejmě mnohem více novinek. My jsme pro vás vybrali ty nejzajímavější a možná i ty nejpřekvapivější. Koneckonců, kdo by pomyslel, že výrobce sluchátek bude vyrábět multiroom reproduktory nebo výrobce reproduktorů sluchátka? A rozhodně to nemusí být poslední překvapivé premiéry tohoto roku. Všechny novinky můžete vidět na naší stránce www.salonydenon.cz.