Nová řada sluchátek Denon GC

0

Denon nastavuje nové standardy pro poslech hudby na cestách díky nové řadě sluchátek nesoucí označení GC. Na základě pokročilé technologie měniče FreeEdge převzaté z vlajkového modelu sluchátek AH-D9200 poskytují modely Denon GC30 a GC25NC skutečně pohlcující zvukové zážitky. Nové modely jsou vybaveny technologií Bluetooth aptX HD a poksytují zvuk v lepší kvalitě než z CD, nejnovější aktivní potlačení hluku ANC se třemi režimy a dokonce i možnost přímého připojení k počítači přes USB pro získání nejlepší možné kvality zvuku.

Nová řada obsahuje celkem tři modely: bezdrátová sluchátka AH-GC30 s aktivním potlačením hluku i Bluetooth, kabelové sluchátka AH-GC25NC s ANC a bezdrátová Bluetooth sluchátka AH-GC25W.

, Nová řada sluchátek Denon GC, Denon Store
Denon AH-GC30
Sluchátka AH-GC30 a AH-GC25NC využívají patentovanou technologii měničů FreeEdge od společnosti Denon, kde jsou základem membrány z nanovláken zaručující snížení rezonancí a přesnější pohyb cívky, což umožňuje získat vynikající dynamiku a skryté hudební nuance. Sluchátka byla akusticky vyladěna zvukovými inženýry společnosti Denon, aby poskytovala neuvěřitelnou hudební věrnost a vylepšené zvukové zobrazování s vysokým rozlišením. A co víc, vaše oblíbené filmy získají zcela novou kvalitu díky silným basům a jasným dialogům.

Modul Bluetooth aptX HD, který je použit ve sluchátkách AH-GC30 a AH-GC25W, umožňuje bezdrátový přenos hudby do sluchátek z kompatibilních zařízení, a to ve vysokém rozlišení (v kvalitě CD nebo dokonce výšší). Existuje také možnost přímého připojení k počítači přes USB konektor sluchátek.

Nový, speciálně vyvinutý pro sluchátka AH-GC30 a AH-GC25NC, aktivní režim potlačení hluku ANC nejnovější generace od společnosti Denon využívá velké množství mikrofonů k analýze a kompenzování okolního hluku. Sluchátka nabízejí tři dostupné režimy pro optimální izolaci hluku bez ohledu na to, zda cestujete letecky nebo vlakem, posloucháte hudbu na ulici během chůze nebo se chcete soustředit na práci v kanceláři.

, Nová řada sluchátek Denon GC, Denon Store
Denon AH-GC25W
Díky čtyřem mikrofonům na vnitřní i vnější straně sluchátek v kombinaci s pokročilým digitálním zpracováním signálu zachytí ANC více zvuků toho, co se děje kolem vás, a tři různé režimy umožňují dokonale přizpůsobit sluchátka prostředí. Režim „město“ odstraňuje typický hluk přeplněných veřejných míst a režim „kancelář“ je nastaven tak, aby bylo zajištěno ticho na pracovišti. Režim „letadlo“ eliminuje stálý, nepříjemný zvuk motoru letadla.

Kromě toho je systém potlačující hluk vybaven speciálním systémem „Ambient Monitor“: díky jednoduchému dotyku jednoho ze sluchátek vám vestavěné mikrofony umožňují slyšet zvuk z okolí. To znamená, že můžete snadno slyšet letušku nebo kolegy z kanceláře, aniž byste museli sundat sluchátka. Kromě toho se v Bluetooth modelech využívají dva další mikrofony s potlačením hluku (osmá generace), které umožňují vést telefonní hovory a poskytují vynikající jasnost hlasu. Kabelový model AH-GC25NC je vybaven mikrofonem umístěným na kabelu a kabely dodávané s Bluetooth modely nabízejí rovněž mikrofon.

, Nová řada sluchátek Denon GC, Denon Store
Denon AH-GC25NC
Všechny tři modely byly navrženy tak, aby poskytovaly co nejvyšší komfort. Jsou vybaveny ergonomickými náušníky z paměťové pěny. Jsou pokryty kvalitní umělou kůží a vestavěné dobíjecí baterie poskytují dlouhou dobu poslechu – až 20 hodin po úplném nabití, a to při používání potlačení hluku a Bluetooth, nebo 25 hodin v případě, kdy je používána pouze funkce potlačení hluku.

, Nová řada sluchátek Denon GC, Denon Store
AH-GC30 – hlavní vlastnosti:
  • Měniče Denon FreeEdge pro velmi přesný a výkonný zvuk.
  • Aktivní potlačení hluku ANC se čtyřmi mikrofony a třemi režimy: letadlo, město a kancelář. Možnost rychlého a snadného návratu k poslechu zvuku z okolí.
  • Bluetooth aptX HD poskytující zvuk s vysokým rozlišením z kompatibilních zařízení, kabelová konektivita a možnost USB audio.
  • Baterie při využití Bluetooth a redukce šumu zajišťuje nepřetržitý provoz až 20 hodin, případně až 25 hodin bez Bluetooth. Baterie je plně nabitá po 2 hodinách, rychlé nabíjení trvající 10 minut poskytuje 2,5 hodiny používání a 15 minut nabíjení poskytuje 4,5 hodiny poslechu.
  • Sluchátka využívají pěnových náušníků s pamětí tvaru, ozdobených syntetickou kůží pro dokonalé uchycení a pohodlí i při delším poslechu.
  • Kovový hlavový most zajišťuje dlouhou životnost; k dispozici je v černém nebo bílém provedení.

 

AH-GC25NC – hlavní vlastnosti:

  • Stejně jako u modelu AH-GC30 s aktivním potlačením hluku (výdrž baterie 30 hodin), ale s kabelovým připojením (bez Bluetooth).

 

AH-GC25W – hlavní vlastnosti:

  • Stejně jako v modelu AH-GC30 s technologií aptX HD Bluetooth (30hodinová výdrž baterie), ale bez aktivního potlačení šumu ANC.

 

Model AH-GC30 bude v Denon Store v prodeji od konce března 2019, AH-GC25NC bude dostupný v dubnu a AH-GC25W v květnu.