Kevin sám v chytrém domu

0

Trávíte Vánoce mimo domov? Bojíte se, že zažijete to, co rodina McCallisterů ve filmu Sám doma? Už nemusíte! V nabídce máme vybavení pro chytrou domácnost „smart home“, které vypadá jako stvořené pro Kevina – neviditelné pro vetřelce, skvělé pro ochranu domácnosti. Kamera, alarm, detektor kouře? Podívejte se na všechny možnosti!

Představte si dnešní verzi oblíbeného filmu, jehož scénář by mohl vypadat například takto: Sedmiletý Kevin, pohodlně sedí v křesle, smartphone v ruce a má celý dům pod kontrolou. Dnes by to bylo možné, i když… možná by to nemělo takový efekt jako jeho originální nástrahy. Výrobci produktů smart home jako Netatmo nebo Eufy, kdyby navázali spolupráci s producenty filmu Sám doma, mohli by směle působit pod jménem „Kevin McCallister Co.“. Proč? Podívejte se sami!

Kevin sám v chytrém domu, Denon Store
https://villains.fandom.com/wiki/Harry_and_Marv

Detektor kouře Netatmo SMOKE ALARM

 

Jste mimo domov a nechali jste tam malého Kevina, který se rozhodl zastavit Marva elektrickým proudem? Aplikace vás bude informovat, že se v domě objevil kouř, díky čemuž se zvýší šance na jeho záchranu. Mimochodem, Netatmo SMOKE ALARM nabízí hlasitost 85 dB, takže je schopen klidně Marva překřičet a probudit celé okolí.

, Kevin sám v chytrém domu, Denon Store
https://www.lasertimepodcast.com/2015/12/30/the-top-26-torturous-home-alone-traps/

Dárek pro ženu, muže, nebo pro celou rodinu? Podívejte se na naše tipy “Jaký dárek koupit pod stromeček? Tipy na vánoční dárky I“.

Videozvonek Eufy Video Doorbell

Vestavěná kamera v Eufy Video Doorbell s velmi širokým pozorovacím úhlem vám umožní vidět i poblíž zaparkovanou dodávku se dvěma slídily. Kamera je napájena externě (celoroční napájení kabelem) nebo z vestavěné baterie (výdrž přibližně šest měsíců). Fotoaparát rozpoznává lidskou tvář, i když je to Marv s otiskem žehličky na tváři.

Kevin sám v chytrém domu, Denon Store
https://carboncostume.com/marv-from-home-alone/

Vnitřní kamera Eufy Indoor Cam 2K – otáčecí a naklápěcí

A nyní je čas na to, co prostě musíte mít – kamery monitorující vaše domácí prostory. Eufy Indoor Cam 2K má vynikající senzor pro noční vidění, takže bude efektivní i v noci. Detekuje také nadměrný hluk a pohyb, takže Marv dostávající se do domu oknem a snažící se dostat přes rozbité ozdoby určitě neunikne vaší pozornosti. Kamera také odlišuje lidi od zvířat, a proto rozpozná jak Marvovu, tak Buzzovu tarantuli, která, jak víme, se čas od času ve filmu objeví a zase zmizí.

Přídavná kamera Eufy EUFYCAM 2 ADD-ON CAMERA

Detekce lidí, okamžitá upozornění, která vám umožní reagovat v reálném čase, možnost výběru zón pro sledování. Pokud máte doma Kevina, budou „Mokrý banditi“ cyhceni dříve, než si všimne, že se někdo pokusil vloupat do jeho útulného domova. Kdyby McCallisterovi měli takové kamery, na letiště by ani neodjeli, protože by byli upozorněni, že v domě byl detekován pohyb!

Mimochodem, v dětství nás Kevinovy ​​pasti rozesmály, ale teď přeci jen máme pocit, že tento film je trochu… brutální? S výbavou od nás můžete zabránit vloupání humánnějším, rychlejším a rozhodně efektivnějším způsobem než metodami nevinného sedmiletého Kevina.

Kevin sám v chytrém domu, Denon Store
https://pl.pinterest.com/pin/264305071861244941/

Chcete-li otestovat vybavení smart home, nemusíte být Kevinem, stačí navštívit salon Denon Store, kde vám naši odborníci rádi předvedou všechny možnosti jednotlivých zařízení a pomohou vám s výběrem.

A ještě jedna věc – pamatujete si, jak rozrušená a ustaraná byla Kevinova matka? Jaké měla hrozné výčitky svědomí? Zajímalo by nás, kdyby byl dům McCallisterů vybaven inteligentními prvky, zda by byla Kate klidnější, kdyby viděla svého syna? Nebo by jí pohled na syna, který se snaží vypořádat s bandity, mohl způsobit infarkt? Dejte nám vědět, co si o tom myslíte v komentářích.

Veselé Vánoce!