Jaký zvolit přijímač pro domácí kino?

0

Pokud vybíráme audio-video zařízení, narazíme na spoustu značek a řešení. Mezi nimi se určitě bude nacházet i jeden z lídrů – značka Denon. Co ji odlišuje od ostatních? Proč si vybrat právě ji? Představíme vám nejdůležitější funkce a ukážeme, proč si tato značka získala uznání mezi audiofily po celém světě. Zveme vás ke čtení!

V naší prodejně Denon Store se od našich zákazníků setkáváme s různými dotazy. Na většinu z nich dokážeme odpovědět okamžitě, ale jsou i takové, na které se nestydíme říct, že musíme odpověď nejdříve najít, abychom vás neuvedli v omyl. Mezi všemi těmito otázkami je vždy jedna: „Proč Denon? Proč bych měl pro svůj systém vybrat řešení zrovna od této značky? “ Tyto otázky patří určitě do první kategorie a jsme na ně schopni odpovědět ihned a bez rozmýšlení.

Jaký zvolit přijímač pro domácí kino?, Denon Store

Proč právě Denon?

Když hledáte nový přijímač, pravděpodobně jste si všimli, že existuje mnoho různých řešení. První otázky při výběru zařízení ale musíte směřovat sami na sebe a promyslet si, na jakých funkcích vám záleží a které z nich upřednostňujete.

Proto bychom vám rádi představili několik věcí, které si podle našeho názoru zaslouží pozornost při výběru nového vybavení – nového centra domácí zábavy. Denon nabízí oceněnou řadu přijímačů domácího kina vybavených nejmodernějšími technologiemi, a to v každém cenovém segmentu. Takže pokud si myslíte, že je čas na inovaci audio systému o nový přijímač, možná budete chtít zvážit nákup právě od Denonu.

Za prvé: zažijete 3D zvuk!

Čeká na vás velmi jednoduchá a intuitivní konfigurace prostorového zvuku – díky tomu se můžete ponořit do pohlcujícího zvuku Dolby Atmos, DTS:X a Auro 3D.

Jaký zvolit přijímač pro domácí kino?, Denon Store

S nejnovějšími přijímači Denon se vždy ocitnete v centru dění při sledování filmů, sportovních akcí nebo během hraní her.

Za druhé: seznamte se skvěle zpracovaným zařízením

Každý model přijímače Denon je neobyčejně propracovaný. Již během tvorby návrhu je vše velmi důkladně testováno. Inženýři této značky opravdu vědí, co dělají a navíc v sobě mají vášen pro skvělý zvuk. Neustále pracují na tom, aby byl zajištěn ještě lepší zážitek z poslechu, a více než sto let zkušeností společnosti s výrobou audio zařízení přináší pro každou novou generaci přijímačů Denon stovky nových vylepšených součástek. Denon vylepšuje výkon svých přijímačů rok co rok a poskytuje nejnovější zvuk prvotřídní kvality.

Za třetí: při nákupu zvukových zařízení nezapomeňte, že záleží i na vaší domácnosti, ne pouze na vybavení

Každý přijímač zní sám o sobě jinak. Stejně tak zní stejné vybavení jinak v každé místnosti vaší domácnosti. Proto jsou všechny přijímače Denon vybaveny systémem automatické kalibrace Audyssey, díky kterému budou parametry zařízení přizpůsobeny podmínkám v dané místnosti. Stačí nakonfigurovat přiložený kalibrační mikrofon, připojit ho k přijímači a systém se automaticky nakonfiguruje a dodá nejlepší možný zvuk pro danou místnost. Vaše oblíbené filmy nebo seriály nikdy nezněly tak dobře – však se přesvědčte sami. ? Přizpůsobte svůj přijímač vašemu obývacímu pokoji a objevte jeho plný potenciál!

Za čtvrté: jasnější barvy a ostřejší, výraznější obraz

Více detailů s lepší reprodukcí barev a silnějším kontrastem – nejnovější přijímače Denon používají nové standardy pro zpacování videa a zajišťují pohlcující vizuální zážitek.

Jaký zvolit přijímač pro domácí kino?, Denon Store

I na starších zařízeních jsou filmy škálovány na 4K Ultra HD, aby byla zajištěna nejlepší možná kvalita obrazu. Samozřejmě – jak je výsledný obraz prezentován, záleží na televizi, ale přijímače Denon dělají vše pro to, aby poskytly co nejlepší výsledek.

Za páté: zasloužíte si nejlepší přijímač!

S nejnovějšími přijímači Denon si můžete vychutnat televizi, filmy na Blu-ray, 4K UHD Ultra High Definition (UHD) a streamovací služby, jako je Netflix, v nejvyšší kvalitě. To vše díky jednoduchému propojení jedním kabelem a nejnovějším standardům audia a videa, jako je např. Dolby Vision a eARC. Nezáleží na tom, zda se jedná o sport, filmy nebo vaše oblíbené pořady – díky přijímači Denon jste v centru dění toho, co sledujete!

Za šesté: množství vstupů pro připojení periferních zařízení

Díky vstupům HDMI se nejnovější přijímače Denon mohou připojit ke všem zdrojům videa, a to od satelitních a kabelových přijímačů po počítače, Blu-Ray přehrávače a herní konzole.

Jaký zvolit přijímač pro domácí kino?, Denon Store

Navíc díky vstupu Phono lze připojit k přijímačům Denon i gramofon! Analogový vstup umožňuje připojení např. CD přehrávače.

Za sedmé: poslouchejte vaši oblíbenou hudbu, jak ji máte rádi!

Nejnovější přijímače Denon těží z více než sto let zkušeností společnosti s konstrukcí zvukových zařízení. Proto přehrávaná hudba zní tak dobře. Můžete ji přehrávat nejen z CD, DVD, Blu-ray nebo gramofonu. Můžete se také připojit k vaší hudební knihovně na domácím počítači nebo v síťovém úložišti a rozšířit svou vlastní kolekci pomocí online služeb, jako jsou Deezer, Spotify nebo Tidal, a díky Apple Airplay 2 nebo Bluetooth můžete hudbu streamovat přímo ze smartphonu.

Za osmé: máte plnou kontrolu!

Hlasové ovládání se provádí pomocí mluvených příkazů a moderní zařízení potřebují od vás slyšet pouze to, co chcete, aby udělaly. S Alexou, Google Assistant a Siri je to možné, protože mluví všemi třemi „digitálními jazyky“.

Jaký zvolit přijímač pro domácí kino?, Denon Store

Ať už řeknete „Alexa“, „OK Google“ nebo „Hey Siri“, uslyší vás a změní hlasitost nebo přehrají vaši oblíbenou skladbu.

Za deváté: hudba v celé domácnosti díky HEOS

Nejnovější přijímače Denon poskytují díky integrované technologii HEOS celou řadu možností streamování hudby. HEOS je patentovaný bezdrátový multiroom audio systém společnosti Denon. Umožňuje streamovat hudbu nebo i zvuk TV do kompatibilních bezdrátových reproduktorů a dalších komponentů umístěných v jiné místnosti nebo třeba i na zahradě.

Jaký zvolit přijímač pro domácí kino?, Denon Store

Je umožněno snadné nastavení, rozšíření do dalších zón a ovládání pomocí bezplatné aplikace HEOS z telefonu nebo jednoduše hlasem.

Za desáté: snadné nastavení, ještě snadnější používání

Díky všem těm funkcím si můžete myslet, že nové přijímače Denon mohou být instalovány a obsluhovány pouze počítačovým géniem. Chyba! Denon se postaral o to, aby každý mohl využít své zařízení optimálně. Integrované grafické uživatelské rozhraní a průvodce konfigurací vás krok za krokem provedou celým nastavením. Celý proces je tak vlastně zábavou.

Uvedli jsem vám několik, podle našeho názoru nejdůležitějších, důvodů, proč byste měli přemýšlet o modernizaci vašeho domácího audio systému nejnovějšími produkty ze stáje Denon. Nezapomeňte však, že stojí za to se s vámi vybraným zařízením seznámit osobně v prodejně Denon Store a dozvědět se o něm ještě více. Naši kvalifikovaní odborníci vám rádi ukážou všechny možnosti nejnovějších přijímačů!