Jaký soundbar vybrat pro malou místnost?

0

Dokonalého zvuku se nemusíte vzdávat ani v případě malých místností. Pomocnou ruku nabízejí soundbary. Denon Store vybral ta zařízení, která budou ideální pro menší místnosti. Který soundbar bude poskytovat vysoce kvalitní zvuk, který uspokojí i ty nejnáročnější uživatele? Soundbar které značky je bezkonkurenční? Zveme vás ke čtení!

Soundbary se na trhu objevily relativně nedávno, ale rychle se začaly těšit oblibě. Jednoduchá konfigurace, žádné kabely a inovativní design jsou to, na co hodně lidí dlouho čekalo. V našem článku představíme několik soundbarů, které se ideálně hodí pro menší místnosti.

Malý, výkonný soundbar Polk Audio – Magnifi Mini

Jaký soundbar vybrat pro malou místnost?, Denon Store

Soundbar Polk Audio – Magnifi Mini, navzdory své velikosti (délka pouze 34 cm) překvapí každého. Bez problémů ozvučí místnost až do 25 m2. Celý systém se skládá ze zvukové lišty, subwooferu, dálkového ovládání a sady kabelů. Dostáváme tedy vše, co je nutné pro připojení k televizi. Design samotného zařízení je velmi jednoduchý a zároveň originální. Malý, krásně tvarovaný, s látkovou krycí mřížkou. Stříbrný rám na přední straně dokonale ladí s celkem. Subwoofer je velmi úzký (18 cm), takže je možné ho bez problému umístit kamkoli.

Funkčnost Polk Magnifi Mini vás určitě překvapí. Kromě modulu Blutooth jsou k dispozici také síťové funkce. Součástí je i Chromecast od společnosti Google, který významně usnadní vaši každodenní obsluhu. Díky této technologii můžete streamovat hudbu přímo z vašeho smartphonu, tabletu nebo jiného kompatibilního zařízení. Obsluha je velmi jednoduchá. Zařízení je také možné připojit k multiroom systému od Google Home.

Polk Magnifi Mini lze také konfigurovat pomocí smartphonu a ovládat jej hlasem. Můžete jej připojit k televizoru pomocí optického kabelu nebo HDMI ARC. Subwoofer komunikuje se soundbarem prostřednictvím své vlastní rádiové sítě. Samotná konfigurace trvá doslova minutu. Na dálkovém ovladači jsou tři režimy přehrávání: sport, film a hudba. Můžete také ručně nastavit basy a vokály.

Jak zní Magnifi Mini?

Jaký soundbar vybrat pro malou místnost?, Denon Store

A jak tento soundbar obstojí při přehrávání hudby a sledování filmů? Jsme velice překvapeni, že takto malé zařízení může generovat tak čistý a hluboký zvuk. Zvuk je dynamický, bohatý a úplný. Soundbar udržuje velmi dobrou separaci zvuku. Basy jsou dynamické, dobře ovládané a velmi nízko položené. Polk Magnifi Mini se osvědčuje rovněž při sledování filmů. Technologie VoiceAdjust znamená, že dialogy jsou velmi jasné a nejsou utopeny akční scénou na obrazovce. Simulace prostorového zvuku je na velmi vysoké úrovni. Vše díky velmi promyšlené konstrukci. Pokud vám jde o úsporu místa a především kvalitu, jedná se o ideální volbu.

Soundbar Polk Magnifi Mini je součástí časově omezené akce „Bez DPH”, takže ho nyní můžete pořídit za skvělých 6190 Kč.

Bezkonkurenční soundbar Denon DHT-S216

Jaký soundbar vybrat pro malou místnost?, Denon Store

Další nabídku představuje nejnovější produkt Denon, jmenovitě DHT-S216. V jeho cenové hladině nemůžete pořídit nic lepšího. DHT-S216 vám nabízí základní funkce a neobyčejnou kvalitu zvuku.

Sada obsahuje potřebné komponenty potřebné pro připojení, kabely, nástěnné držáky a dálkové ovládání. Z hlediska designu je soundbar štíhlý, elegantní a se zaoblenými okraji. Jednoduchost a estetika. Výška je pouhých 6 cm, takže ho můžete umístit prakticky kdekoli a nezakryjete infračervený přijímač na televizoru. Dálkové ovládání je dobře tvarované a velmi dobře padne do ruky. S jeho pomocí je ovládání soundbaru velmi jednoduché. Můžete si vybrat z několika režimů: film, noc, hudba.

Jak připojit soundbar k televizoru?

Soundbar je možné k televizoru připojit pomocí optického kabelu nebo HDMI ARC. Pro nás je nejlepším způsobem připojení kabel HDMI – nechybí podpora standardu 4K UHD a je zajištěna kompatibilita s nejnovějšími televizory. Ve výbavě nechybí ani technologie Bluetooth, který umožňuje bezdrátově streamovat vaši oblíbenou hudbu.

Jaký soundbar vybrat pro malou místnost?, Denon Store

A nyní to nejdůležitější – zvukové zážitky, které nabízí Denon DHT-S216. Díky integrovaným subwooferům se nemusíte obávat chybějících nízkých frekvencí, soundbar si s nimi poradí skvěle. Bas je hluboký a jde opravdu nízko. Zvuky jsou velmi dobře separované, nemíchají se a to je pro Denon velké plus. Při poslechu hudby funguje skvěle, ale nejvyšší kvalitu ukazuje při sledování filmů.

Pro zřetelnější reprodukci dialogů je využita technologie Denon Dialog Enhancer, díky níž jsou dialogy slyšet velmi dobře i během rychlé akce. Největší dojem na nás udělala technologie DTS Virtual X – po stisknutí tohoto tlačítka na dálkovém ovladači se přesunete přímo do centra dění. DTS Virtual X mapuje místnost a vytváří úžasný zvukový prostor. Každá akční scéna, výbuchy, střílení nebo odpálení rakety působí opravdu silným dojmem. Pokud jste filmový nadšenec a nechcete utrácet příliš mnoho peněz, Denon DHT-S216 je pro vás ideální volba.

Soundbar Denon DHT-S216 je součástí časově omezené akce „Bez DPH”, takže ho nyní můžete pořídit za skvělých 4702 Kč.

Závěrem – soundbary představují revoluci audio trhu 21. století. Výše uvedené modely zajistí vysokou kvalitu zvuku i náročnějším uživatelům. Jak se ukazuje, ani s malou místností se nemusíme vzdát dokonalého zvuku. Výběrem těchto produktů neděláte kompromisy, ale rozhodujete se pro technologie budoucnosti. Zveme vás do salonu Denon Store, kde si můžete poslechnout různé modely soundbarů a naši odborníci vám rádi pomohou při výběru.