Jaký dárek koupit pod stromeček? Tipy na vánoční dárky I

0

První adventní neděle je za námi a to znamená jen jednu věc – Vánoce se blíží a je nejvyšší čas se na ně připravit! Protože jsou Vánoce spojeny také s dárky, připravili jsme pro vás tipy, které vám v tomto hektickém období určitě usnadní výběr. Jaký dárek potěší vaše blízké? Sluchátka, zařízení smart home nebo třeba skvělá mini věž s reproduktory? Podívejte se, co Ježíšek z Denon Store doporučuje!

První volbou jsou sluchátka, která se pod vánočním stromečkem prostě musí objevit. Pokud zvolíme dobrá a osvědčená sluchátka od renomovaného výrobce, můžeme si být jisti, že takový dárek sklidí úspěch.

Beoplay H9 3rd gen – dárek, který potěší každého

Jaký dárek koupit pod stromeček? Tipy na vánoční dárky I, Denon Store

Představujeme Beoplay H9 třetí generace! Bezdrátová bluetooth sluchátka s aktivním potlačením hluku a transparentním režimem. Elegantní povrchová úprava z eloxovaného hliníku a kůže ve dvou barevných provedeních se perfektně hodí jak pro ženy, tak pro muže.

Silný, dynamický zvuk sluchátek lze dále upravit v aplikaci Bang & Olufsen, která nám navíc umožní aktivovat hlasového asistenta, upravit hlasitost nebo spravovat transparentní režim a aktivní potlačení hluku.

Podívejte se na naše video, jak krásně vypadají:

Když už jsme u funkce potlačení hluku, představte si, že jediným pohybem můžete přejít z rušné ulice do dobře tlumeného poslechového sálu a užít si vynikající kvalitu hudby bez okolního ruchu. Jedná se o ideální dárek pro ty, kteří jsou stále zaneprázdněni, pro ty, kteří oceňují každou volnou chvíli a rádi si ji užijí.

Sluchátka Soundcore Liberty Air 2 s rychlým nabíjením

Jaký dárek koupit pod stromeček? Tipy na vánoční dárky I, Denon Store

Dalším produktem na našem seznamu jsou mnohem menší sluchátka, která ale určitě nemůžeme považovat za hračku. S diamantovou vrstvou na měničích umístěných v malé konstrukci určitě potěší i náročnější posluchače. Vestavěná nabíjecí baterie vám umožňuje poslouchat hudbu až 7 hodin, což v kombinaci s nabíjecím pouzdrem, které poskytuje dalších 28 hodin (3 nabíjecí cykly), ze sluchátek činí perfektní dárek pro zapomnětlivé, pro něž každodenní nabíjení představuje nepřekonatelnou překážku. Sluchátka Soundcore Liberty Air 2 vám díky funkci rychlého nabíjení umožní připravit sluchátka na dvě hodiny provozu za 10 minut! Čtyři mikrofony výrazně zostřují hlas během telefonních hovorů a aplikace Soundcore vám umožňuje upravit zvuk tak, jak se vám líbí!

Sluchátka mohou pracovat v režimech Mono a Stereo, takže se můžete rozhodnout, zda chcete používat obě najednou nebo pouze jedno sluchátko!

Netatmo Valves – dárek pro celý domov

Jaký dárek koupit pod stromeček? Tipy na vánoční dárky I, Denon Store

Nyní je čas na dárek pro ty, kteří mají rádi vše pod kontrolou. Skvělým dárkem bude Netatmo Valves – sada chytrých hlavic pro radiátory včetně relé. Díky nim můžete nastavit a regulovat teplotu v domácnosti, vytvořit plán vytápění a ušetřit až 37 % energie v nevyužívaných místnostech nebo když jste pryč – je totiž možné na potřebnou dobu snížit teplotu.

Je to dárek pro hlavu rodiny, která má rada různé gadgety, ale především pohodlí a bezpečnost všech členů domácnosti.

Denon Ceol N11 + Wilson EL-4: domácí bestseller

Jaký dárek koupit pod stromeček? Tipy na vánoční dárky I, Denon Store

Centrální jednotka podporovaná systémem Heos vám umožňuje přehrávat vaši oblíbenou hudbu bez ohledu na to, kde jste. Díky Spotify Connect můžete hudbu ovládat, aniž byste museli během dlouhých zimních večerů opouštět lůžko. Vestavěný CD přehrávač vám umožní vychutnat si CD, které tak často nacházíte pod vánočním stromkem, a internetové rádio vás osvobodí od dosahu signálu naší oblíbené stanice, takže si ji můžete užít bez ohledu na to, kde jste. Za současné situace a všudypřítomné práce na dálku je to dárek pro všechny, mladší i starší. Žádné rozdíly, každý si zaslouží dobrý zvuk!

Denon Home 150 – hudba v každé místnosti

Jaký dárek koupit pod stromeček? Tipy na vánoční dárky I, Denon Store

Zůstaňme ve stejné domácnosti a podívejme se na další typ na dárek, který si najde své místo v kuchyni, koupelně, garáži nebo pracovně. Jedná se o zónový přehrávač ze série Denon Home, model 150.

Můžete jej spárovat s druhým zařízením Denon Home 150 v stereo páru, nebo jej zkombinovat s dalšími produkty kompatibilními s technologií HEOS a užívat si hudbu v celé domácnosti pomocí multiroom funkce. Ovládejte reproduktor pomocí aplikace, upravte zvuk tak, jak se vám líbí, a zapomeňte na reproduktorové kabely. U zařízení Denon Home získává slovo pohodlí nový rozměr.

Přečtěte si také: „Recenze nových multiroom reproduktorů Denon Home”.

Salon Denon Store v pražském nákupním centru Westfield Chodov se zítra, 3.12., znovu otevírá. Naši odborníci vám rádi pomohou vybrat perfektní dárek pro vaše blízké, nebo pro vás samotné. Zveme vás na návštěvu.