Ceny eisa rozdány! Kdo je tento rok nejlepší?

0

Na tuto chvíli čekal svět audio-video se zatajeným dechem! Byly totiž rozdány prestižní a nejvýznamnější ceny EISA. Mezi oceněnými najdeme značky jako Denon, Marantz, Dali, Naim nebo Focal. Podívejte se, která zařízení obdržela ocenění a proč jsou považována za nejlepší.

Film má své Oscary, hudba Grammy a svět audio-video prestižní ceny EISA. Organizace je každý rok uděluje za nejlepší elektronická zařízení (letos Best Product 2019-2020). Porota se skládá z odborníků z celého světa a nechybí mezi nimi ani český zástupce časopis Stereo & Video. Zohledňována je mj. kvalita zařízení, funkčnost a inovativnost. Zajímavý rozhovor s šéfredaktorem časopisu Stereo & Video Lubošem Horčicem, který přibližuje, jak takové udílení cen EISA probíhá, si můžete přečíst zde. Při výběru zařízení s označením EISA si zákazník může být jistý, že je moderní a v nejvyšší kvalitě. Pro samotného výrobce je to mimořádné vyznamenání a důvod k hrdosti.

Stejně jako v předchozích letech se mezi vítězi EISA nachází také vybavení z nabídky Denon Store. Jsou to nám všem dobře známá řešení, která jsme vám nejednou představili, otestovali, porovnali a popsali na našem blogu nebo Facebooku. Shromáždili jsme je pro vás na jednom místě, abyste se na ně znovu mohli snadno a rychle podívat:

Ceny eisa rozdány! Kdo je tento rok nejlepší?, Denon Store

Marantz Melody X (M-CR612) – Best Product 2019-2020, Compact Stereo System

Melody X, jak se nazývá nové zařízení Marantz, vychází vstříc všem, kteří chtějí za dobrou cenu získat něco víc než jen CD přehrávač nebo Spotify. M-CR612 vstoupil na trh před několika měsíci a překvapil nejen nás, ale i naše náročnější zákazníky. Přestože Melody X vypadá hodně podobně jako jeho předchůdce, můžeme směle říct, že se jedná o zcela nové zařízení. Zdokonalena byla dynamika a při testování jsme si všimli, že dokáže vytěžit z každého reproduktoru ještě více než předchůdce M-CR611. Japonská značka opět ohromila zvukovým uměním a elegantním zpracováním… Číst více

Ceny eisa rozdány! Kdo je tento rok nejlepší?, Denon Store

Denon AVR-X2600H – Best Product 2019-2020, AV Receiver

Firma Denon pokračuje ve velmi úspěšné řadě přijímačů AVR-X a prezentuje model AVR-X2600H.Nový produkt značky Denon, kromě dobře známé podpory systému Heos a legendární kvality zvuku a efektů domácího kina, je dále modernizován a nabízí mj. vylepšené HDMI s podporou HDCP 2.3 i eARC (vylepšený audio zpětný kanál), díky čemuž dodává nekomprimovanou zvukovou stopu. Díky eARC, 4K Ultra HD a plné podpoře HDCP 2.3 ve všech HDMI portech poskytuje AVR-X2600H bezproblémové připojení k jakýmkoli, dokonce i nejmodernějším 4K i 8K televizorům. Kvalita video obsahu je na nejvyšší úrovni díky nejnovějším 4K video technologiím, jako např. Dolby Vision™, HDR10 a HLG. AV přijímač Denon ze série X je kompatibilní též s HDCP 2.3, tedy nejnovější ochranou proti kopírování.
Zjistit více: zde

Ceny eisa rozdány! Kdo je tento rok nejlepší?, Denon Store

Dali Katch One – Best Product 2019-2020, Tv Sound System

DALI KATCH ONE je nejnovější soundbar od renomovaného dánského výrobce s bezdrátovou komunikací Bluetooth, HDMI a optickým vstupem. Je to skvělá alternativa k systémům domácího kina nebo stereo zařízením. Je zkonstruován tak, že vylepšuje zvuk z jakéhokoli zdroje a se svým výkonem může hravě zastoupit i váš hlavní audio systém. Jedná se o skvělé řešení pro ty, kdo hledají minimalistické zařízení pro ozvučení svého domova. Bezchybná kvalita zvuku svědčí o téměř čtyřicetileté zkušenosti společnosti DALI s výrobou špičkových Hi-Fi zařízení. Stejně jako u jiných produktů tohoto producenta, DALI KATCH ONE nabízí velice elegantní design a propracovanou konstrukci, u které byl důraz kladen i na ten nejmenší detail.
Zjistit více: zde

Ceny eisa rozdány! Kdo je tento rok nejlepší?, Denon Store

Dali Oberon Series – Best Product 2019-2020, Best Buy Home Theatre Speaker System

Série Dali Oberon byla vytvořena pro nejnáročnější uživatele. V této kategorii naleznete sady domácího kina, stojanové reprosoustavy, podlahové reprosoustavy, stejně jako mnoho dalších. Široká škála zařízení znamená, že každý zde najde něco pro sebe. Rozmanitý sortiment vám umožňuje vytvořit individuální hudební systém, který bude ideálně vyhovovat vašim potřebám. Výsldekem je, že při sledování televize nás budou doprovázet jedinečné zážitky. Každý si může vybrat, zda potřebuje připravené domácí kino, nebo si raději sestaví svůj set. Série Dali Oberon je vhodná zejména pro malé místnosti. Je to vynikající volba pro malé interiéry, kde je obtížné najít dobrou akustiku. Nyní můžeme za velice příznivou cenu koupit domácí kino, které nám zaručí silný a výrazný zvuk a zároveň se vyhneme šumu a dalším zvukovým zkreslením. Zajištěn je vysoký komfort a snadné používání zařízení. Rozdíl uvidíme ihned po připojení zařízení. Kvalita překvapí i ty, kteří nejsou obeznámeni s technologickými novinkami. Série Dali Oberon je absolutní klenot na trhu sestav domácího kina.
Zjistit více: zde

Ceny eisa rozdány! Kdo je tento rok nejlepší?, Denon Store

Naim Mu-so 2nd Generation – Best Product 2019-2020, All-in-one System

Po 5 letech jsme se z anglického Sailsbury dočkali druhé generace skvělého zařízení: Naim Mu-so 2. Jeho předchůdce, oceňovaný bezdrátový hudební systém Mu-so, vyžadoval několik změn, se kterými se setkáváme v nové verzi. To, že je Mu-so 2 dokonalým nástupcem, dokazuje jeho nové „srdce“. Vícejádrový procesor DSP (Digital Signal Processor) poskytuje mnohem vyšší výkon ve srovnání s jeho jednojádrovým předchůdcem. 2000 MIPS (Milion Instrukctions Per Second) vs. 150 MIPS zjednodušeně znamená, že jsme schopni slyšet ještě více detailů v naší oblíbené hudbě, jejíž rozlišení je podporováno až do 32 bit / 384 kHz PCM. Nové měniče, vyladěné ve spolupráci s Focal, poskytují výkon až 450 W. Vytvořen byl rovněž zcela nový algoritmus omezovače, který udržuje každý z měničů Mu-so 2 pod kontrolou i při vysoké hlasitosti… Číst více

Ceny eisa rozdány! Kdo je tento rok nejlepší?, Denon Store

Focal Elegia – Best Product 2019-2020, Headphone

Elegia jsou audiofilská, uzavřená sluchátka od společnosti Focal. Díky ergonomickému tvaru jsou velice pohodlná a vy si tak můžete vychutnat i dlouhý poslech bez jakéhokoliv pocitu tlaku. Výzkumný tým Focal představil několik inovací, jejichž výsledkem je úžasná kvalita zvuku. Měniče s membránou ve tvaru písmene M jsou vyrobeny z hliníku a hořčíku a poskytují vysokou frekvenční odezvu, což je základ pro extrémně dynamický zvuk tohoto modelu. Navíc bezrámová hlasová cívka, která se vyznačuje neuvěřitelnou lehkostí i pevností, reprodukuje ty nejmenší detaily. Tónová vyváženost, skvělý hudební výkon v kombinaci s pohodlím i při dlouhodobém poslechu dělá ze sluchátek Elegia klíčového hráče na poli high-end uzavřených sluchátek.
Zjistit více: zde

Zveme vás do prodejny Denon Store, kde na vás čekají oceněná zařízení. Naši odborníci je rádi představí a pomohou s výběrem.