Ceny EISA 2018-2019 byly rozdány

0

DENON AVC-X8500H

, Ceny EISA 2018-2019 byly rozdány, Denon Store Vlajkový AV zesilovač Denon splní všechny úkoly, které můžete před tento typ zařízení v nejmodernějším systému domácího kina postavit. Jedná se o konstrukci těžké váhy s velkým napájecím zdrojem, díky kterému má každý z třinácti kanálů výkon 210 W. Je připravený pro připojení nejnáročnějších reprosoustav v libovolné konfiguraci a poskytuje vynikající dynamiku jak v 9.1.4, tak v 7.1.6. Model AVC-X8500H, schopný zvládnout Dolby Atmos, DTS: X a Auro-3D, stejně jako 192 kHz/24 bit audio soubory, byl vybaven řadou vstupů a funkcí pro streamování.

Nejmodernější systém kalibrace – Audyssey MultEQ XT32 – vám pomůže dosáhnout skvělého zvuku kina. Jasně překonává soupeře.

kup teď – DENON AVC-X8500H


DENON CEOL N10

, Ceny EISA 2018-2019 byly rozdány, Denon Store Nejnovější verze kompaktního systému CEOL je první se streamováním HEOS, díky čemuž je toto malé, elegantní zařízení ještě univerzálnější. V konstrukci se základnou menší než A4 v sobě CEOL N10 skrývá přehrávač CD, rádiový tuner a paletu možností streamingu.

Prostřednictvím pohodlné aplikace HEOS můžete poslouchat hudbu z oblíbených webových stránek i USB flash disku, nebo stahovat hudbu s vysokým rozlišením ze sítě. Hudbu můžete také přenášet bezdrátově, a to díky Bluetooth nebo AirPlay2. Zesilovač (třídy D) udivuje silným zvukem – zcela neočekávaným z tak malého systému.

kup teď – DENON RCDN-10


MARANTZ ND8006/PM8006

, Ceny EISA 2018-2019 byly rozdány, Denon Store Duo ND8006/PM8006 (streamingový přehrávač / integrovaný zesilovač) nabízí skvělé možnosti za rozumnou cenu – dokáže přehrávat prakticky jakýkoli hudební formát z jakéhokoli zdroje. ND8006 přehrává CD i streamuje prostřednictvím AirPlay 2, Bluetooth, Spotify Connect, Tidal či Deezer. Současně kompatibilita se systémem HEOS umožňuje interakci s příslušnými zařízeními v multiroom nastavení. Přes množství digitálních vstupů, díky převodníku ESS, přijímá signály 192 kHz/32 bitů a uživatel si může vybrat mezi několika digitálními filtry Marantz. K zesilovači PM8006, který má ve výbavě dokonalou phono stage, můžeme připojit gramofon. Zdroj napájení je založen na dvojitém toroidním transformátoru, operační zesilovače na systému HDAM a na výstupu dosahujeme 70 W na kanál. Klasické i moderní.

kup teď – MARANTZ PM8006
kup teď – MARANTZ ND8006
kup teď – MARANTZ PM8006 + ND8006


POLK MAGNIFI MAX

, Ceny EISA 2018-2019 byly rozdány, Denon Store MagniFi MAX je soundbar hodící se do každé místnosti a přitom naplněný funkcemi. Dekódování Dolby a DTS jsou kombinovány se systémem DSP „Stereo Dimensional Array“ a díky tomu je zajišťeno efektivní zpracování stop filmových i hudebních, zatímco dialogům je zajištěna jejich čitelnost v každé situaci. Doplňkový subwoofer přijímá signál bezdrátově. Připojení HDMI usnadňují instalaci a streamování z aplikace probíhá přes Wi-Fi nebo Bluetooth. Pokud je to stále málo… můžete také připojit reproduktory Google Assistant pro ovládání přehrávání hudby pomocí hlasových příkazů. Pohodlné a všestranné.

kup teď – POLK MAGNIFI MAX


DALI CALLISTO 6C a SOUND HUB

, Ceny EISA 2018-2019 byly rozdány, Denon Store Jedním ze základních problémů, které vážně postihují hi-fi systémy, je houština kabelů. DALI překonala tuto obtíž tím, že navrhl aktivní reproduktory Callisto pracující v systému se zařízením Sound Hub. Stabilní přenos v rozlišení 96 kHz/24 bit zajišťuje skvělý stereofonní zvuk. Systém Callisto/Sound Hub funguje bez problémů – signál je stahován ze zdroje, jako je například přehrávač CD, nebo streamován pomocí Bluetooth aptX HD. Přidáním karty NMP-1 můžeme rozšířit kompatibilitu na celou platformu BluOS multiroom. Díky překvapivě snadnému uvedení do provozu budete rychle vychutnávat hudbu i skvělý zvuk, který zajistí reprosoustavy založené na nejlepších měničích DALI.

kup teď – DALI CALLISTO 6C
kup teď – SOUND HUB


FOCAL CLEAR

, Ceny EISA 2018-2019 byly rozdány, Denon Store Čisté jménem, čisté přirozeně. Tyto sluchátka poskytují nádherně otevřený a čistý zvuk. Zároveň také pokročilý design založený na originálních řešeních a dokonalém zpracování. Jsou poměrně drahá, ale Focal míří vysoko. Stejně jako trochu levnější Elear a dražší Utopia, měniče Clear mají speciálně profilované membrány a závěšení optimalizující charakteristiku a odstraňující rezonance. Tím se získá rychlý a přesný zvuk, který je podporován silnými basy a je současně angažovaný a snadno přijímaný. Náušníky, pohodlné a odolné, zakončené kůží, vám umožní vychutnat si zvuk bez omezení.

kup teď – FOCAL CLEAR


NAIM AUDIO UNITI ATOM

, Ceny EISA 2018-2019 byly rozdány, Denon Store Skvělý kovový kryt je mnohem víc než luxusní „obal“. Velké, nahoře nainstalované ovládání hlasitosti pracuje intuitivně, přehledný a dobře organizovaný displej pak usnadňuje přístup k nevyčerpatelným funkcím Atomu. Streamingový přehrávač, DAC i předzesilovač jsou doprovázeny pevnými výkonovými zesilovači s podobnou konstrukcí jako integrované audiofilní zesilovače NAIT. Zařízení je extrémně „flexibilní“ a obsahuje: Google Chromecast, Tidal, Spotify Connect, internetové rádio a také umožňuje přenos AirPlay 2 a Bluetooth aptX HD. Doprovodné aplikace Naim jsou dobře promyšlené a snadné, připravené k použití v multiroomových systémech. A na konci všech možností je naprosto skvělý zvuk – dynamický a detailní.

kup teď – NAIM UNITI ATOM